پیام تبریک رییس دانشکده فنی ومهندسی واحد تهران مرکزی به مناسبت روز مهندس

۰۵ اسفند ۱۳۹۴ | ۱۸:۵۹ کد : ۱۱۰۰ اخبار تصویری
دکتر ابوسعید رشیدی عضو هیئت علمی و رییس دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی در پیامی پنجم اسفندماه زاد روز بزرگداشت خواجه نصیرالدین طوسی و روز مهندس را به تمامی تلاشگران این عرصه تبریک گفت.
پیام تبریک رییس دانشکده فنی ومهندسی واحد تهران مرکزی به مناسبت روز مهندس

به گزارش روابط عمومی واحد تهران مرکزی، متن پیام تبریک دکتر ابوسعید رشیدی به شرح ذیل است: "پنجم اسفند ماه مصادف با روز بزرگداشت خواجه نصیرالدین طوسی (روز مهندس) را به کلیه مهندسین زحمتکش کشورعزیزمان ایران و دانشگاه به ویژه مهندسین دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی تبریک و تهنیت عرض می نمایم. امید است با الهام از فناوری های نوین وخلاقانه و همسو با رعایت مقررات مهندسی ، اخلاق اسلامی و همچنین با همت و پشتکار مهندسین عزیز در داخل و خارج در مقاطع مختلف صنعت پیشرو وموفق باشیم. و از درگاه خداوند متعال توفیقات روزافزون این قشر خلاق و پویا را در مسیر برداشتن گام های مستحکم و تحقق اهداف برتر از درگاه ایزدمنان خواستارم."