معاون پژوهش و فناوری واحد تهران مرکزی خبر داد: عضویت واحد تهران مرکزی در شبکه آزمایشگاهها ی فناوری راهبردی ریاست جمهوری

۱۸ فروردین ۱۳۹۵ | ۱۷:۱۶ کد : ۱۱۴۵ اخبار دانشگاه

دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی  طی قراردادی با شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی ریاست جمهوری به عضویت این شبکه درآمد.

به گزارش روابط عمومی واحد تهران مرکزی، دکتر علیرضا فیض بخش در گفت و گویی کوتاه با اعلام این خبر  گفت:  این عضویت به منظور هم افزایی توانمندی های آزمایشگاهی - کارگاهی در حوزه های مختلف فناوری های پیشرفته و راهبردی، تسهیل در دسترسی صنایع و پژوهشگران به خدمات مطلوب آزمایشگاهی و استفاده بهینه از امکانات موجود برای ارایه خدمات علمی – آزمایشگاهی  در زمینه فناوری های راهبردی می باشد.

وی در ادامه اظهار کرد: از جمله تعهدات شبکه برای تقویت زیر ساختهای آزمایشگاهی - کارگاهی شامل: حمایت از برگزاری و یا شرکت کارشناسان در کارگاه ها و دوره های آموزشی تخصصی ،حمایت از تعمیر و نگهداری، ارتقاء ، کالیبراسیون و تأمین قطعات برای تجهیزات موجود، حمایت از اخذ اعتبار نامۀ استاندارد ISO/IEC 17025 ، حمایت از خرید تجهیزات جدید آزمایشگاهی ساخت داخل و خارج از کشور و .... می باشد.

دکتر فیض بخش خاطر نشان کرد: واحد تهران مرکزی ، نخستین واحد دانشگاه آزاد اسلامی است که عضو شبکه راهبردی ریاست جمهوری شده است. انتهای پیام/