معاون دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی:حامی دانش آموختگان برای تجاری سازی ایده ها هستیم

۲۱ فروردین ۱۳۹۵ | ۲۰:۰۲ کد : ۱۱۴۶ اخبار دانشگاه

دکتر نصرا... اسکندری معاون دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی با تاکید بر تجاری سازی ایده ها گفت: در واحد تهران مرکزی حامی دانش آموختگان برای تجاری سازی ایده ها هستیم.

به گزارش روابط عمومی واحد تهران مرکزی، دکتر نصرا...اسکندری در گفت و گویی با بیان اینکه سال 95 توسط مقام معظم رهبری به نام " اقصاد مقاومتی - اقدام و عمل" نامگذاری شده است، خاطر نشان کرد: همزمان با آغاز سال نو و تاکید مقام معظم رهبری بر اقتصاد مقاومتی، حوزه معاونت دانشجویی واحد تهران مرکزی نیز در راستای اجرایی نمودن اقصاد مقاومتی در دانشگاه بر سه اصل؛  دانشجو باوری، دانشجو یاوری و دانشجو راهبری برنامه های خود را در  جهت ارتقاء خدمات و تسهیلات به دانشجویان آغاز کرد.

وی با تاکید بر دانشجو محوری و تجاری سازی ایده ها اظهار کرد: واحد تهران مرکزی در جهت رسیدن به استانداردهای معتبر جهانی در زمینه خدمات دانشجویی از تمام ظرفیت های موجود استفاده می کند.

اسکندری افزود: شناسایی، حمایت، هدایت و تربیت استعدادهای بالقوه دانشجویان فعال در جهت توسعه و تبیین  مفهوم دانشجو محوری و شکوفایی ایده های دانشجویی در راس امور این حوزه می باشد.

معاون دانشجویی واحد تهران مرکزی در بخش دیگری از این گفتگو به صورت اجمالی گزارشی از عملکرد سال 94 ارائه دادو گفت: بخشهای مختلفی که زیر مجموعه حوزه معاونت دانشجویی می باشند از جمله: مشمولین، خدمات دانشجویی، فارغ التحصیلان، نقل و انتقالات، شهریه دانشجویی، مسابقات ورزشی و مرکز مشاوره عملکرد بسیار خوبی نسبت به دو سال گذشته داشته است.

دکتر اسکندری افزود: همه تلاش ما بر این است که با شناسایی نقاط ضعف و قوت و با بهره گیری از طرح ها و ایده های استادان، دانشجویان و دانش آموختگان از تمامی فرصت ها در راستای رسیدن به اهداف دانشگاه در این حوزه با دو اصل دانشجو محوری و تجاری سازی ایده ها دست یابیم. انتهای پیام/