انتصاب معاون عمران در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی

۲۱ فروردین ۱۳۹۵ | ۲۰:۰۲ کد : ۱۱۴۷ اخبار دانشگاه
انتصاب معاون عمران در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی

دکترمهرداد نوابخش رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی، با صدور حکمی نوید کامور را به عنوان معاون عمران دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی واحد تهران مرکزی، صبح امروز جلسه معارفه نوید کامور به عنوان معاون عمران دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی با حضور رییس وهیئت رئیسه واحد تهران مرکزی برگزار شد.

این گزارش حاکی است، دکتر نوید کامور سالهاست به عنوان مدرس وعضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی، خدمات ارزنده ای در دانشگاه ارائه نموده است.

از فعالیت های اجرایی دکتر کامور می توان به : معاون عمرانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک ،  معاونت عمرانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد پرند، ریاست دانشکده فنی ومهندسی واحد تهران شمال ، معاون عمرانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال و عضو کانون کارشناسان رسمی دادگستری استان تهران اشاره داشت.

گفتنی است، در خاتمه این جلسه از تلاش دکتر توحید پوررستم، معاون سابق عمران واحد تهران مرکزی، با اهداء لوح تقدیر، قدردانی بعمل آمد.انتهای پیام/