تجدید میثاق دانشگاهیان واحد تهران مرکزی با پدر موشکی ایران

۲۳ خرداد ۱۳۹۵ | ۱۴:۱۵ کد : ۱۱۵۱ اخبار دانشگاه
تجدید میثاق دانشگاهیان واحد تهران مرکزی با پدر موشکی ایران

دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی در مراسم گرامیداشت شهید دکتر حسن طهرانی مقدم پدر موشکی ایران تجدید میثاق کردند.

به گزارش روابط عمومی واحد تهران مرکزی، در مراسمی با حضور دکتر مهرداد نوابخش رییس واحد تهران مرکزی ودانشگاه آزاد اسلامی استان تهران و جمعی از معاونین و مسئولین در دیدار صمیمانه ای با خانواده معزز شهید طهرانی مقدم یاد و خاطره اش را گرامی داشتند.

این گزارش حاکی است، دکترمهرداد نوابخش در این دیدار صمیمانه ضمن تبریک فرا رسیدن ماه مبارک رمضان اظهار داشت: شهدا تاج سر ماهستند .

وی با تاسی بر تاکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه ادامه دهنده راه شهیدان باشیم خاطرنشان کرد:  شهید سردار طهرانی مقدم دانشمندی معنوی و متعهد کشور بود. ما دانشگاهیان باید بتوانیم از معرفت وجودی و دانش  این شهید در راستای اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران بهره ببریم .

رییس واحد تهران مرکزی در ادامه با تاکید بر اینکه  معرفت وجودی این شهید در برپایی بزرگترین مرکز تحقیقاتی موشکی با دانشجویان متعهد همراه است گفت: اخلاص و معنویت شهید او را  از حوزه خود شناسی به خداشناسی رساند. در همین راستا ما نیز  امروز گرد هم آمدیم تا ضمن تجدید میثاق با شهید طهرانی مقدم ، در  دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی پژوهشکده موشکی را راه اندازی  و به نام این شهید ارزشمند نامگذاری نماییم.

وی دربخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه شهیدطهرانی مقدم به واقع از خودشناسی به خداشناسی رسیده است ، تصریح کرد: 90 درصد کلاسها برای انسان شناسی  و معرفت نفس می باشد. سعی ما بر این باشد معرفت شناسی را  با حمایت معنوی، علمی و با حضور خانواده شهداء در دانشگاهها نهادینه سازیم .

دکتر احمدرضا خزایی معاون فرهنگی اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی در این دیدار  در سخنانی بیان داشت: شهید طهرانی مقدم پدر علم موشکی ایران و یک انسان معنوی و علمی است و این باید الگوی ما دانشگاهیان باشند .

سردار محمد طهرانی مقدم  برادر شهید طهرانی مقدم نیز در این مراسم در سخنانی  با بیان اینکه حاج حسن عاشق ولایت بود گفت: تمسک به اهل بیت و برپایی مراسم سوگواری ابا عبدا...الحسین(ع) از برجستگی های این شهید بود. بنده بر این باورم که  شهدا در این حسینیه حضور دارند  و موجب معنوی شدن این فضا شده اند و مانیز در محضر شهدا هستیم شهدائی که روزی ده بار از آنان  طلب مغفرت می کنیم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: در دانشگاههای سراسر کشور مجالسی را به نام شهید اقامه کردند که دانشگاه آزاد اسلامی پیشتاز بود.

برادر شهید با بیان اینکه این شهید بزرگوار حدود 50  ابداع قابل ثبت داشته است تاکید کرد:  اقتداری که نظام ما در دنیا دارد و مثل کوه ایستاده بخاطر عزت شهدای ما است.

وی به نقل قول از مقام معظم رهبری گفت: این شهید هرقولی که داد عمل کرد پس ماهمه باید یاد بگیریم که اینچنین باشیم.

وی یادآور شد اگر کسی می خواهد دانشمند برجسته شود و به این مقام برسد باید با برجستگان نشست و برخاست داشته باشد و کسب علم و دانش لازم است اما کافی نیست. بلکه باید با دو بال حرکت کرد یکی علم ودانش و دیگری بال معنویت و ولایت و معنویت. حالا تکلیف ما این است که دست به دست هم بدهیم و دانشمند برجسته بسازیم و راهی را باز کنیم برای ورود جوانان مشتاق به علم و دانش و این امر میسر نمی باشد مگر با کمک تک تک  شما عزیزان که در دانشگاهها و مراکز علمی فعالیت دارید.

برادر شهید در خاتمه اظهار داشت: در وصف شهید همین بس که مقام معظم رهبری فرمودند: "سردار بی ادعا ، دانشمند برجسته ، پارسای پرهیزگار."

دکتر جلالی جانباز و عضو هیئت علمی دانشکده علوم سیاسی واحد تهران مرکزی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید طهرانی مقدم افزود: با حمایت دکتر نوابخش ،پژوهشگاه تحقیقاتی  دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی  به نام شهید دکتر حسن طهرانی مقدم مزین شده است . این مرکز با پشتوانه قوی و با حضور استادانی مجرب ، متعهد و متخصص فعالیت خود را آغاز می نماید . وی افزود: یاد و نام شهید طهرانی مقدم افتخاری است برای دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی. انتهای پیام/