واحد تهران مرکزی برگزار می کند:برپایی شب شعر عاشورایی

۲۶ آبان ۱۳۹۵ | ۱۷:۱۲ کد : ۱۱۵۲ اخبار دانشگاه
واحد تهران مرکزی برگزار می کند:برپایی شب شعر عاشورایی

اجرای شب شعر عاشورایی در مجتمع پیامبر اعظم (ص ) در واحد تهران مرکزی به منا سبت فرا رسیدن اربعین حسینی « شب شعر عاشورائی » در مجتمع  دانشگاهی پیامبر اعظم (ص ) واحد تهران مرکزی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی واحد تهران مرکزی، به همت کانون فرهنگی سفیر و همکاری کانون طنین و با نظارت دفتر فرهنگ اسلامی و کانون قرآن و عترت ( ع) مجتمع پیامبر اعظم (ص) واحد تهران مرکزی ،همزمان با فرا رسین اربعین سید و سالار شهیدان و ایام سوگواری حضرت  ابا عبدلله الحسین (ع)در وصف شهادت و انگیزه قیام آن امام بزرگوار، با محوریت "وقایع پس از عاشورادر ماه صفر" برگزار شد.

بر اساس این گزارش،در ابتدای این مراسم رئیس مجتمع پیامبر اعظم (ص) پیرامون وجود ارزشمندو والای آن امام همام در زندگی مسلمانان به سخنرانی پرداخت .

در ادامه برنامه، نمایشنامه ای با موضوع مدافعان حرم تحت عنوان « اینجا یکی نگران است » توسط بخش هنری کانون سفیر با نام « صلا » اجرا شد . انتهای خبر/