با حضو ر حجت الاسلام و المسلمین طه هاشمی مراسم تقدیر از دانشجویان نخبه و نمونه واحد تهران مرکزی برگزار شد

۳۰ خرداد ۱۳۹۵ | ۲۲:۴۱ کد : ۱۱۸۴ اخبار دانشگاه
با  حضو ر حجت الاسلام و المسلمین طه هاشمی مراسم تقدیر از دانشجویان نخبه و نمونه واحد تهران مرکزی برگزار شد

همزمان با فرا رسیدن ولادت کریم اهل بیت امام حسن مجتبی (ع)،  مراسم تقدیر از دانشجویان نخبه و نمونه دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران و واحد تهران مرکزی با حضور مجمعی از مسئولین  و مدیران در مجتمع رفاهی" مهر" تهران مرکزی بر گزار شد.

به گزارش روابط عمومی واحد تهران مرکزی، حجت الااسلام طه هاشمی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی در مراسم تقدیر از دانشجویان نمونه واحد تهران مرکزی و استان تهران  ضمن تبریک ولادت امام حسن(ع) بااشاره به روایتی از این امام معصوم  مبنی بر اینکه" بهترین نیکویی ها و بالاترین محسنات  اخلاق نیکو داشتن است" افزود: راستی ، درستی و اخلاق نیکو داشتن مورد پسند همه جوامع بشری است و تجلی ارزشهای انسانی را همه می پسندند .

وی با تاکید بر فرهنگ سازی سبک زندگی اسلامی  توسط دانشگاهها،  تصریح کرد: حکومت اسلامی بر پایه مبانی اسلامی و عقلانیت  اسلامی شکل گرفته است و اگر بخواهیم رویه اسلامی را در جامعه ترویج دهیم و از اسلام و پایگاه اسلام دفاع کنیم  باید روش زندگی مامبتنی بر متون ناب اسلامی  و متناسب با جامعه امروز باشد.

معاون فرهنگی اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی، در بخش دوم سخنان خود ضمن تبریک به دانشجویان نمونه و نخبه حاضر در مراسم بیان داشت: دانشجویان نمونه کسانی هستند که در حوزه های مختلف  فرهنگی، آموزشی، پژوهشی ، ورزشی و ...  نسبت به دیگران سرآمد هستند.

وی ضمن پیشنهاد تشکیل " انجمن دانشجویان نمونه" در دانشگاه تصریح کرد: انتخاب دانشجویان نمونه برای اولین بار توسط واحد تهران مرکزی انجام شد  لذا در همین راستا پیشنهاد می شود،انجمنی  به جهت شناسایی دانشجویان نمونه تشکیل شود  و این انجمن با انسجام  در سطح کشور به شناسایی دانشجویان نمونه اقدام نماید و به طور مستمر  به فعالیتش ادامه دهد.

حجت الاسلام هاشمی با بیان اینکه برای اولین بار در دانشگاهها " کانون خانه و دانشگاه " تعریف شده است افزود: جوانان پس از اینکه از خانه به دانشگاه وارد می شوند ارتباط قبلی را با  خانواده ها ندارند ، به همین منظور  این کانون حلقه اتصالی است بین خانه و دانشگاه .

وی در خاتمه ابراز امیدواری کرد: که در اتاق های فکر فرهنگی دانشگاهها نیازهای دانشجویان شناسایی شود و در رفع نیازها و خواسته های به حق جوانان  برنامه های فرهنگی و اجتماعی به اجرادر آید.

این گزارش حاکی است، دکتر مهرداد نوابخش رییس واحد تهران مرکزی و دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران در این مراسم با بیان اینکه دکتر میرزاده ریاست عالی دانشگاه آزاد اسلامی از نخبگان علمی کشور هستند افزود: دانشگاه ازاد اسلامی در حال حاضر در بهترین وضیعت خود قرار دارد ،  به ویژه دانشگاه آزاد اسلامی  استان تهران با داشتن حدود 500 هزار دانشجو سهم بزرگی در تولید علم کشور دارد.

وی درادمه با تاکید بر اینکه دانشگاه آزاد اسلامی برای مانا بودن  از دانشجویان و دانش آموختگانش در همه محورهای آموزشی، پژوهشی ، ورزشی و...  استفاده می کند گفت: جذب اعضاء هیئت علمی متخصص و متعهد ار بین دانش آموختگان دانشگاه آزاد ، ایجاد فرصت های مطالعاتی، شناسایی دانشجویان نخبه و مبتکر، تجهیز آزمایشگاهها و کارگاهها از جمله اموری است که در دستور کار دانشگاه قرار دارد.

وی در خاتمه تاکید داشت: دانشجویان نخبه و نمونه اشاع دهندگان فرهنگ اسلامی در کشور هستند.

بر اساس این گزارش، دکتر احمدرضا خزایی معاون فرهنگی  اجتماعی واحد تهران مرکزی  در سخنانی در خصوص انتخاب دانشجویان نمونه اظهار داشت: در فرایند انتخاب دانشجوی نمونه در 3 بخش آموزشی، فرهنگی و پژوهشی  در واحدهای استان تهران ، از بین 80 پرونده  دانشجویی، 6 نفر از  استان تهران و 11 نفر از  واحد تهران مرکزی  به عنوان دانشجویان نخبه و نمونه انتخاب شده اند.

وی در ادامه با تاسی به سخنان اخیر مقام معظم رهبری  مبنی بر اینکه"  اصل در دانشگاهها کار فرهنگی است" تصریح کرد: مسیر کار فرهنگی در دانشگاه آزاد اسلامی  هموار است و اساس کار در دانشگاه " کار فرهنگی " می باشد.

خزایی در ادامه به صورت اجمالی گزارشی از فعالیت های فرهنگی تهران مرکزی ارائه داد و گفت: در حال حاضر در واحد تهران مرکزی 36 کانون فرهنگی فعال ، 22 نشریه دانشجویی، 5 تشکل سیاسی  وجود دارد.

وی درخاتمه از دانشجویان نخبه خواست که در تاسیس کانون های فرهنگی ،تشکل های سیاسی و همچنین نشریات دانشجویی دانشگاه را یاری نمایند.انتهای خبر/