برگزاری دوره های آموزشی مهارتی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی

۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۵ | ۱۳:۴۷ کد خبر : ۱۱۹۹ اطلاعیه ها

دوره های آموزشی مهارتی از ابتدای تابستان سال 1395 در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی برگزار خواهد شد.

هدف از برگزاری این دوره های آمادگی دانشجویان جهت ورود به بازار کسب و کار پس از پایان تحصیل و جذب شدن در پروژه های کاری دانشجویی در هنگام تحصیل میباشد.

کلیه آموزش ها در این دوره ها کاربردی و مهارتی است بطوری که پس از پایان دوره ، مهارت آموزان امکان ایجاد کسب و کار را خواهند داشت.

دوره های ترم تابستان شامل مهارت های تعمیرات تبلت ( و تلفن همراه هوشمند)، مهارت های کسب و کار الکترونیک، مهارت های گرافیک رایانه ای و ICDL میباشد.

شرکت در این دوره ها برای عموم آزاد است و در انتهای دوره به مهارت آموزان مدرک معتبر دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی اعطا میگردد.

کلیه علاقمندان جهت ثبت نام در ساعات اداری میتوانند به دفتر آموزشهای مهارتی و دانش بنیان واقع در تهران، بالاتر از میدان پونک، بلوار امام حسن (ع) ، ساختمان جدید دانشکده فنی تهران مرکز، طبقه پنج مراجعه و یا با شماره تلفن 88851789-021 تماس حاصل فرمایند.

جهت پیش ثبت نام کلیه دوره ها میتوانید به وب سایت donyayeno.com مراجعه فرمایید.