رئیس نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران : نیت شرط همه کارهای ماست

۱۸ خرداد ۱۳۹۵ | ۱۵:۰۷ کد : ۱۲۲۳ اخبار دانشگاه

حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا طیبی رئیس نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران در جمع نمازگزاران واحد تهران مرکزی اظهارداشت: نیت شرط همه کارهای ماست.

به گزارش روابط عمومی واحد تهران مرکزی، حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا طیبی ریاست نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران همزمان با اولین روز ماه مبارک رمضان در نمازخانه بصیرت واحد تهران مرکزی به سخنرانی درخصوص نیت عمل پرداخت و افزود: نیت چیزی نیست که به زبان آورده شود بلکه از ابتدای عمل انسان تا آخر عمل باید به همراه انسان باشد و قصد باید درونی باشد.

وی یادآورشد، نیت شرط همه کارهای ماست . باید تمرین کنیم حتی کارهای مباح را هم با نیت الهی انجام دهیم به این علت که آن چه پیش خدا می ماند آن است که اسم و رنگ خدا را داشته باشد خداوند پنج مرتبه در شبانه روز ما و عمل ما را به خودمان نشان می دهد وقتی به نماز می ایستیم به فکر چه هستیم به راستی ما برای خدا کدام قدم را برداشته ایم که طلب پاداش و نعمت های الهی را هم داریم . در نماز آنجایی که به دستورخدا ایستاده ایم به فکر خدا نیستیم به درستی که اگر در سایرساعات شبانه روز کارهایمان را صحیح انجام دهیم در نماز هم به فکر خدا خواهیم بود چرا که خداوند در هنگام نماز اعمال شبانه روزمان را به ما نشان می دهد .

وی اظهار داشت: در ماه مبارک رمضان ، تمرین با خدا بودن و برای خدا بودن را داشته باشیم و از خدا بخواهیم آنچه که رضای اوست و برای اوست را انجام دهیم وی با اشاره به این مطلب که بدبخت کسی است که از مغفرفت الهی در این ماه محروم شود ، فرمودند:از خداوند بخواهیم در ماه مبارک رمضان ما را از مغفرت خودش محروممان نگرداند.انتهای پیام/