نشست تخصصی حراست دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران به میزبانی واحد تهران مرکزی

۲۴ خرداد ۱۳۹۵ | ۱۹:۵۹ کد : ۱۲۲۵ اخبار دانشگاه
نشست  تخصصی حراست دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران به میزبانی واحد تهران مرکزی

اولین نشست تخصصی  حراست دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران به میزبانی واحد تهران مرکزی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی واحد تهران مرکزی، اولین نشست تخصصی حراست دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران با حضور ستاری رییس مرکز حراست دانشگاه آزاد اسلامی ، دکترمهرداد نوابخش رییس واحد تهران مرکزی ودانشگاه آزاد اسلامی استان تهران وجمعی از مدیران حراست واحدهای استان تهران به میزبانی واحد تهران مرکزی برگزار شد.

این گزارش حاکی است، دکتر نوابخش در این مراسم در سخنانی  ضمن تبریک به مناسبت فرا رسیدن ماه رمضان و آرزوی قبولی طاعات، گزارشی اجمالی از وضیعت کلی دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران اعم از از وضعیت هیات علمی-کارکنان-دانشجویان و فضاهای آزمایشگاهی و سالنهای ورزشی و برگزاری آزمون های دانشگاهها، آزمون های EPT، همایش ها و کنفرانسها ارائه کرد.

وی با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران حدود 450 هزار دانشجو دارد تصریح کرد: به جرأت می توان گفت دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران با ویژگی ها و پتانسیل هایی که دارد یکی از برجسته ترین دانشگاه های کشور محسوب می شود که بیانگر حجم ثقیل کاری حراست هاست که بحمدالله آرامش بر واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران حکمفرماست.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران در ادامه خاطرنشان کرد: دانشگاه همیشه در تمامی صحنه ها به بهترین نحو حاضر بوده و با توجه به حساسیت مسائل حاشیه ای برجام و پسابرجام و حتی انتخابات پر رنگ فعالیت داشته  که هدایت و مدیریت عمده ای از این امورات به عهده حراست ها می باشد.

بر اساس این گزارش، ستاری رییس مرکز حراست دانشگاه ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات و تقدیر و تشکر از حضور و مساعدتهای دکتر نوابخش در استان تهران از حمایتهای بی شائبه دکتر میرزاده رییس عالیه دانشگاه آزاد اسلامی و همه مدیران به جهت کسب مقام برتر مرکز حراست دانشگاه آزاد اسلامی در سطح کشور ، قدردانی کرد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود اذعان داشت: پیش بینی و پیشگیری و اصلاح امورات و برنامه ریزی مفید سه وظیفه ذاتی و اصلی حراست ها می باشد.

ستاری افزود: یکی از ثمرات این نظام، دانشگاه آزاد اسلامی بوده که مصادیقی از اقتصاد مقاومتی مورد تاکید مقام معظم رهبری می باشد.

گفتنی است،در پایان این جلسه پرسش و پاسخ مابین مدیران حراست واحدها با ریاست مرکز حراست دانشگاه برگزار شد. انتهای پیام/