حجت الاسلام والمسلمین توکلی :حِجاب و ِعفاف سرمایه ارزشمند بانوان است

۲۲ تیر ۱۳۹۵ | ۱۶:۴۳ کد : ۱۲۴۵ اخبار دانشگاه
حجت الاسلام والمسلمین توکلی :حِجاب و ِعفاف سرمایه ارزشمند بانوان است

حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا توکلی معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران اذعان داشت: حِجاب و ِعفاف سرمایه ارزشمند بانوان است.

به گزارش روابط عمومی واحد تهران مرکزی، دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی همراه با دیگر اقشار مردم، در مراسم بزرگداشت روز عفاف و حجاب در میدان فلسطین تهران حضور بهم رساندند.

این گزارش حاکی است، حجت الاسلام والمسلمین توکلی معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در ر جمع نمازگراران واحد تهران مرکزی ، ضمن گرامیداشت خاطره شهدای قیام مردم غیور مشهد در 21 تیر1314 هجری شمسی، علیه کشف حجاب در مسجد گوهرشاد، با بیان تاریخچه کشف حجاب در ایران تصریح کرد: یکی از پلیدترین توطئه‌های دشمنان اسلام در تاریخ معاصر، توطئه‌ی کشف حجاب است.

وی اظهار داشت: رضا‌خان- که با طرح کودتای سوم اسفند 1299 و با حمایت و هدایت انگلیسی‌ها بر سر کار آمد- درصدد اجرای طرح  اسلام‌زدائی و جایگزینی ارزش‌های لیبرالیستی در جامعه بود که از مهم‌ترین جلوه‌های این طرح، پدیده‌‌ی کشف حجاب بود. توکلی در خاتمه به اهمیت وجود عفاف و حجاب در جامعه اسلامی و محیط دانشگاهی نیز تاکید کرد. انتهای پیام/