انتصاب رییس جدید دانشکده تربیت بدنی وعلوم ورزشی در واحد تهران مرکزی

۲۸ تیر ۱۳۹۵ | ۱۷:۰۲ کد : ۱۲۵۰ اخبار دانشگاه
انتصاب رییس جدید دانشکده تربیت بدنی وعلوم ورزشی در واحد تهران مرکزی

درحکمی ازسوی دکتر مهرداد نوابخش رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی، دکتر مقصود پیری به عنوان رییس دانشکده تربیت بدنی وعلوم ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی واحد تهران مرکزی، جلسه معارفه دکتر مقصود پیری به عنوان رییس دانشکده تربیت بدنی وعلوم ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی با حضور معاونین، روسای دانشکده ها و مدیران برگزار شد.

بر اساس این گزارش: مقصود پیری عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی و استاد تمام رشته فیزیولوژی ورزشی می باشد. وی پیش از این نیز به عنوان رئیس دانشکده تربیت بدنی وعلوم ورزشی، مدیر طرحهای پژوهشی، مدیرکل امور پژوهشی، معاون دانشجویی و قائم مقام واحد تهران مرکزی خدمات ارزنده ای را ارائه کرده است.انتهای پیام/