اختراع ساکشن یونیت دندانپزشکی توسط عضو باشگاه پژوهشگران جوان واحد تهران مرکزی

۳۰ تیر ۱۳۹۵ | ۱۸:۴۴ کد : ۱۲۵۱ اخبار دانشگاه
اختراع ساکشن یونیت دندانپزشکی توسط عضو باشگاه پژوهشگران جوان واحد تهران مرکزی

نیما صادق زاده عضو باشگاه پژوهشگران جوان واحد تهران مرکزی "ساکشن یونیت دندانپزشکی بدون آب " را اختراع کرد.

به گزارش روابط عمومی واحد تهران مرکزی، نیما صادق زاده  پژوهشگر دکتری شهرسازی و عضو کمیته نوشهرگرایان آمریکا درگفت وگویی کوتاه در خصوص اختراعش گفت : " ساکشن یونیت های دندانپزشکی موجود (منفرد) دارای مصرف بالای آب  می باشند این میزان به تقریب برابر با دویست لیتر در ساعت می باشد که با تخمین کارکرد یونیت به مدت 10 ساعت در روز رقمی بالغ بر دوهزار لیتر آب شرب به هدر می رود و منجر به وارد نمودن مسائل و مشکلات عدیده زیست محیطی و اقتصادی به جامعه و کشورمان می گردد."

وی در ادامه حذف چرخه مصرف آب، کاهش مصرف انرژی (الکتریکی) و همگامی با سند توسعه پایدار را از اهداف اصلی این طرح عنوان کرد. انتهای پیام/