واحد تهران مرکزی میزبان کاروان سفیران کریمه اهل بیت حضرت فاطمه معصومه (س)

۲۴ مرداد ۱۳۹۵ | ۱۷:۰۱ کد : ۱۲۶۶ اخبار دانشگاه
واحد تهران مرکزی میزبان کاروان سفیران کریمه اهل بیت حضرت فاطمه معصومه (س)

همزمان با فرا رسیدن دهه کرامت، دانشگاهیان واحد تهران مرکزی میزبان کاروان سفیران کریمه اهل بیت حضرت فاطمه معصومه (س) بوده اند.

به گزارش روابط عمومی تهران واحدتهران مرکزی، به همت مرکز هم اندیشی استادان و نخبگان و باشگاه پژوهشگران جوان واحد تهران مرکزی و با حضور جمعی از کارکنان و استادان این واحد بزرگ دانشگاهی آیین گرامیداشت دهه کرامت در نمازخانه بصیرت واحد تهران مرکزی برپا شد.

این گزارش حاکی است، پس از برگزاری مراسم معنوی در نمازخانه بصیرت واحد تهران مرکزی، کاروان سفیران کریمه اهل بیت(س) و جمعی از مسئولان ،  استادان و همکاران با جانبازان قطع نخاعی آسایشگاه امام خمینی(ره) دیدار داشته اند.

بر اساس این گزارش،در حاشیه این دیدارطاهره فهیمی نجم رییس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد تهران مرکزی  درگفت و گویی کوتاه ضمن اشاره به اهمیت والا و قدر و منزلت جانبازان دفاع مقدس اذعان داشت: روحیه والای این بزرگواران الگویی  برای جوانان و پژوهشگران عرصه علم و دانش می باشد.

وی ابراز امیدواری کرد با عنایت به کرامات اهل بیت (ع )خصوصا بانوی کریمه و آسمانی حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها امید داریم همه ساله در ایام دهه کرامت بتوانیم باتفاق خادمان حرم کریمه اهل بیت ع از این عزیزان عیادت کنیم.

از ویژه برنامه های این مراسم معنوی و نورانی  می توان به: برپایی نماز جماعت ظهر وعصر، ایراد سخنرانی، مداحی مداحان اهل بیت (ع) و اهداء هدایا و متبرکات حرم کریمه اهل بیت(س) اشاره کرد. انتهای پیام/