صعود دانشجوی واحد تهران مرکزی به قله دماوند با هدف گرامیداشت یاد و خاطره شهید هادی باغبانی

۳۰ مرداد ۱۳۹۵ | ۲۱:۵۹ کد : ۱۲۷۰ اخبار دانشگاه

دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی با هدف گرامیداشت یاد و خاطره شهید هادی باغبانی به قله دماوند صعود کرد.

به گزارش روابط عمومی واحد تهران مرکزی ، مهدی راه پیما دانشجوی کارشناسی ارشد رشته مطالعات فرهنگی ورسانه واحد تهران مرکزی در آستانه سالروز شهادت شهید هادی باغبانی از شهدای مدافع حرم با هدف گرامیداشت یاد و خاطره این شهید بزرگوار به قله دماوند صعود کرد.

بر اساس این گزارش ؛ در این صعود که از ۲۵ الی ۲۷ مرداد به طول انجامید، راه پیما بهمراه چند نفر از آتش نشانان شهر تهران به این قله صعود کردند.