رییس واحد تهران مرکزی : مدیران گروههای آموزشی حلقه اصلی ارتباطی در دانشگاه هستند

۳۱ مرداد ۱۳۹۵ | ۲۱:۵۹ کد : ۱۲۷۲ اخبار دانشگاه
رییس واحد تهران مرکزی : مدیران گروههای آموزشی حلقه اصلی  ارتباطی در دانشگاه هستند

دکتر مهرداد نوابخش رییس واحد تهران مرکزی و دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران در جمع صمیمی مدیران گروه های آموزشی واحد تهران مرکزی اذعان داشت: مدیران گروههای آموزشی در هر دانشگاه عنصر اصلی ارتباط بین دانشجویان ، استادان و مسئولان می باشند.

به گزارش روابط عمومی واحد تهران مرکزی، در آستانه شروع نمیسال اول سال تحصیلی 96-95 دکتر نوابخش به همراه هیئت رییسه این واحد بزرگ دانشگاهی در اولین نشست صمیمانه خود با مدیران گروههای آموزشی دانشکده های فنی و مهندسی، معماری و شهرسازی، مدیریت، تربیت بدنی و علوم ورزشی ، زبانهای خارجی عنوان کرد: واحد تهران مرکزی با داشتن 830 گروه آموزشی یک مرکز علمی مهم در کشور می باشد.

وی با تاکید بر اینکه هیئت علمی دانشگاه به ویژه مدیران گروههای آموزشی  باید بنیه علمی بالایی داشته باشند تصریح کرد: بر اساس بخشنامه های سازمان مرکزی افرادی می توانند به عنوان رییس دانشکده و مدیر گروه اموزشی همکاری نمایند که دارای رتبه علمی دانشیاری باشند.

رییس واحد تهران مرکزی  با بیان اینکه مدیران گروههای آموزشی در خط مقدم  جبهه علمی دانشگاه همکاری دارند اظهار داشت: از دیدگاهها ، نظرات و پیشنهادات شما عزیزان در کیفیت و ارتقاء آموزش و پژوهش دانشگاه با اصل بر خرد جمعی استفاده خواهیم کرد.

نوابخش در بخش دیگری از سخنان خود بر گسترش مجلات علمی پژوهشی، طرح های برون دانشگاهی، ارتقاء اساتید، نسبت استاد و دانشجو، جذب هیئت علمی متخصص و متعهد، گسترش فضاها و امکانات آموزشی جهت رفاه استادان و دانشجویان تاکید کرد.

در پایان این جلسه مدیران گروههای آموزشی به بحث و تبادل نظر در خصوص مسائل مختلف آموزشی و پژوهشی پرداختند.  انتهای پیام /