برگزاری سومین دوره پیشرفته مربی بدنساز در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی

۲۹ شهریور ۱۳۹۵ | ۱۴:۳۳ کد : ۱۲۸۸ اخبار دانشگاه
برگزاری سومین دوره پیشرفته  مربی بدنساز در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی

سومین دوره پیشرفته مربی بدنساز ویژه مربیان حرفه ای و نیمه حرفه ای با همکاری پژوهشگاه تربیت بدنی در واحد تهران مرکزی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی واحد تهران مرکزی، دکتر مقصود پیری رییس دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی  واحد تهران مرکزی در گفت وگویی کوتاه در این خصوص اظهار داشت: پیرو تفاهم نامه همکاری واحد تهران مرکزی با پژوهشگاه علوم ورزشی و در راستای همکاری های متقابل، سومین دوره پیشرفته مربی بدنساز ویژه مربیان حرفه ای و نیمه حرفه ای با حضور مربیان بین المللی در این واحد دانشگاهی برگزار شد.

وی با بیان اینکه سطح کیفی وعلمی این دوره بسیار بالا بوده است اذعان داشت: حضور مربیان برجسته داخلی و خارجی بر ارتقاء کیفی این دوره افزوده است.

پیری خاطرنشان کرد: در آینده ای نزدیک با همکاری پژوهشگاه علوم ورزشی همایش هایی را در سطح ملی و بین المللی برگزار خواهیم کرد.

وی در ادامه با بیان اینکه گسترش تحصیلات تکمیلی یکی از اهداف مهم دانشگاه می باشد افزود:  ایجاد رشته های جدید در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری بر مبنای نیاز جامعه و همچنین هم سطح  رشته های دانشگاههای معتبر داخلی و خارجی انجام می شود.

بر اساس این گزارش، در حاشیه برگزاری این دوره دکتر هادی روحانی  عضو هیئت علمی پژوهشگاه علوم ورزشی و مسئول آموزش های آزاد پژوهشگاه نیز در گفت و گویی تاکید داشت: سطح علمی دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی واحد تهران مرکزی به جهت داشتن اعضاء هیئت علمی متخصص و مجرب و همچنین فضاهای آموزشی و امکانات ورزشی و آزمایشگاهی بسیار بالاست .

وی گفت: دانشگاه آزاد اسلامی در سالهای اخیر به خاطر داشتن همین پتانسیل ها در سطوح مختلف ورزش ملی و بین المللی درخشیده است.

وی تاکید داشت: خارج شدن از حالت سنتی آموزش و تاسیس رشته های جدید و همچنین انتخاب موضوعات پایان نامه ها  در دانشگاهها باید بر اساس نیاز روز جامعه و اشتغال زایی صورت پذیرد.

روحانی گفت: اگر دانشگاه بتواند از حالت سنتی خارج شود و به سمت نیازمحوری و کارآفرینی حرکت کند می تواند دانش آموختگانی تربیت نماید که به علوم روز دنیا آگاهی داشته و برای کشور مثمرثمر باشند.

این گزارش حاکی است، سومین دوره پیشرفته مربی بدنساز از 20 تا 26 شهریور در سالن ورزشی چند منظوره مجتمع دانشگاهی پیامبر اعظم (ص) واحد تهران مرکزی برگزار شد.

گفتنی است، از جمله مدرسان بین المللی این دوره می توان به حضور : پرفسور آلبرت گلهوفر رییس دپارتمان ورزش دانشگاه فرایبورگ آلمان، پروفسور اینیگو موجیکا استاد دانشگاه باسک اسپانیا قهرمان و مربی المپیک، دکتر حمید آقا علی نژاد عضو هیئت علمی دانشگاه تربیت مدرس، دکتر مرتضی بهرامی نژاد عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی و دکتر حمیدرضا رجبی عضو هیئت علمی دانشگاه خوارزمی اشاره کرد. انتهای پیام /