معاون پژوهش و فناوری واحد تهران مرکزی: بیشترین محصولات نانو دانشگاه آزاد در رشته شیمی به مرحله تجاری سازی رسید

۱۷ مهر ۱۳۹۶ | ۰۰:۰۰ کد خبر : ۱۳۰۵۰ اخبار دانشگاه
دکتر علی نیازی معاون پژوهش و فناوری واحد تهران مرکزی در حاشیه دهمین جشنواره فناوری نانو در گفتگو با خبرنگاران اظهار داشت:« دانشگاه آزاد اسلامی با ارائه حدود ۵۰ محصول در حوزه‌های مختلف فناوری نانو در این نمایشگاه حضور داشته است.»

به گزارش روابط عمومی واحد تهران مرکزی، نیازی در جمع خبرنگاران درباره نقش دانشگاه آزاد در توسعه فناوری نانو گفت:« واحد تهران مرکزی به نمایندگی از دانشگاه آزاد استان تهران امسال در یک غرفه محصولات خود را ارائه کرده است. این محصولات شامل تولیدات علمی، محصولات نانویی و اختراعات و در سطح استان حدود 12 اختراع  از کلیه واحدها در حوزه نانو در نمایشگاه عرضه  شده که 62 محصول نانویی و بیشتر در زمینه علوم دارویی، شیمی و رنگ هستند. »

نیازی اذعان داشت: «دانشگاه آزاد اسلامی حدود 10 سال است در نمایشگاه نانو حضورمی یابد . در بین واحدهای دانشگاه آزاد ، واحد تهران جنوب ، تهران مرکزی، واحد رودهن در بعضی بخش ها و  واحد علوم دارویی فعال ترین واحدها در حوزه نانو بوده اند و فعالیت های متفاوتی دارند.»

وی گفت: «واحد تهران جنوب بیشتر در زمینه نساجی و مهندسی، تهران شمال و تهران مرکزی بیشتر در زمینه شیمی و علوم پایه کار کرده اند. اما به طور کلی  در رشته شیمی، بیشترین محصولات را داشته ایم که به مرحله تجاری سازی رسیده اند.»

این گزارش حاکی است، نماینده دانشگاه آزاد اسلامی در این نمایشگاه، واحد تهران مرکزی بوده است که در کنار این واحد، منتخبی از واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی که در حوزه نانو فعالیت دارند، با ارائه حدود 50 محصول در حوزه‌های مختلف فناوری نانو در این نمایشگاه حضور داشته اند.

پدهای ترمیم‌کننده زخم، پد جاذب آنتی باکتریال، فیلتر هوشمند نانوتیوپ کربنی، نانو ماسک تنفسی، کیسه‌های هوشمند، نانو الیاف کامپوزیتی، سلولزی میکروبی، سنتز سبز نانو ذرات اکسید (برای اندازه‌گیری گلوکز خون)، نانو زخم‌پوش ضدباکتری و ضدعفونت،‌ اسکمله‌های لوله‌ای،‌ نانو سنسورهای PH، کامپوزیت اپوکسی،‌ کاتالیست هتروژن، رنگ پودری رادار گریز،‌ نانو کربن فعال و جاذب کتیوسان، گوتیت تنها تعدادی از محصولات عرضه‌شده از سوی دانشگاه آزاد اسلامی در دهمین نمایشگاه فناوری نانو است. انتهای پیام/