برگزاری مراسم شب شعر عاشورایی و اجرای تئاتر با عنوان « بازار شام »در واحد تهران مرکزی

۲۲ آبان ۱۳۹۶ | ۰۰:۰۰ کد خبر : ۱۳۲۵۵ اخبار دانشگاه
به همت اداره دانشجویی و فرهنگی مجتمع دانشگاهی پیامبر اعظم (ص) واحد تهران مرکزی و با همکاری و مشارکت کانون های فرهنگی اجتماعی و ادبی هنری «سفیر و آونگ مراسم شب شعر عاشورایی و اجرای تئاتر با عنوان « بازار شام » برگزار شد.
برگزاری مراسم شب شعر عاشورایی و  اجرای تئاتر با عنوان « بازار شام »در واحد تهران مرکزی

به گزارش روابط عمومی واحد تهران مرکزی، دکتر علی  شهسواری مدرس دانشگاه آزاد در سخنانی گفت: « امام حسین (ع ) تمام هستی خود را در برابر قدرتی با آن توان و سپاه عظیم قرار می دهد چرا که تنها عشق حضرت به خالق یکتا می باشد و امام حسین (ع)  بی نظیرترین عاشق به خداوند است.»

وی با بیان اینکه حادثه کربلا تکرار نا شدنی است، افزود: « عاشق زمانی که معشوق (خداوند) را می خواهد باید در راه این عشق فنا شده و یک روح در دو بدن شود. »

شهسواری در بخش دیگری از سخنان خود در ارتباط با جایگاه و مقام امام حسین (ع) حکایتها و اشعاری را خواند.

از دیگر برنامه های این مراسم  می توان به: قرائت اشعاری در وصف امام حسین (ع )  توسط چند نفر از دانشجویان،اجرای  نمایش «بازار شام »، مراسم سوگواری اربعین حسینی و تقدیر از شاعران و هنرمندان دانشجو اشاره کرد.

این گزارش حاکی است،  نمایش " بازار شام" به کارگردانی مهرداد هادی دانشجوی رشته علوم کامپیوتر و هنرمندی : فرید سلیمانی دانشجوی رشته فیزیک، محمدکوپی دانشجوی رشته حسابداری ،علی بخشیان دانشجوی رشته فیزیک امیرعلی کی منش دانشجوی رشته علوم کامپیوتر، حامد حسینی نسب دانشجوی رشته زیست شناسی ، آبتین حسن پور صباغی دانشجوی رشته شیمی کاربردی ، امیرمهدی حیدری دانشجوی رشته علوم کامپیوتر،  پارسا خاکی دانشجوی رشته شیمی کاربردی ، امیرحسین ابراهیم زاده دانشجوی رشته شیمی کاربردی ، فاطمه فتحعلیزاده  دانشجوی رشته شیمی کاربردی ،ملیکا اطیابی دانشجوی رشته تربیت بدنی و پریناز اصغرنیا دانشجوی رشته زیست شناسی از مجتمع دانشگاهی پیامبر اعظم (ص ) به اجرا درآمد.

داستان نمایش در ارتباط با واقعه کربلا و شهادت امام حسین (ع)در ابعاد مختلف  به اجرا درآمدکه از جمله آنها می توان:  به تصویر کشیدن صحرای کربلا پس از واقعه عاشورا که ازرود فرات بجای آب خون می جوشد، ایجاد انقلابی در بارگاه یزید با سخنان حضرت زینب (س) ، تاثیر سخنان فرزندان حضرت علی (ع) بر روی افراد با  پیوستن حر به سپاه امام و بازخوانی واقعه کربلا در زمان حاضر با نمایش شهادت شهید حججی بدست داعشیان  و فریاد «اشدا و علی الکفار......... » اشاره کرد.