پیام تبریک سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران به مناسبت فرا رسیدن هفته وحدت

۱۲ آذر ۱۳۹۶ | ۱۱:۲۷ کد خبر : ۱۳۳۵۷ اخبار دانشگاه
دکتر محمدمهدی طهرانچی عضو هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی و سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران، در پیامی آغاز هفته وحدت و میلاد خجسته پیامبر اکرم‌(ص) و امام جعفر صادق(ع) را تبریک گفت.
پیام تبریک سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران به مناسبت فرا رسیدن هفته وحدت

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران، در متن پیام طهرانچی آمده است:

«بسم الله الرحمن الرحیم

خجسته زاد روز نبی اکرم حضرت محمد مصطفی (ص)، پیام آور صلح و دوستی و میلاد فرخنده امام جعفر صادق (ع) بزرگترین عالم متفکر جهان اسلام را به همه مسلمانان جهان تبریک عرض می نمایم.

نامگذاری "هفته وحدت" توسط بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران امام خمینی (ره)، بهانه ای شد تا ادامه دهنده راه پیامبر صلح و دوستی در جهان باشیم و در سایه قرآن و اهل بیت (ع) با وحدت و همدلی،  با همه مسلمانان جهان پیوند اخوت و برادری ببندیم و آگاهانه در برابر دشمنان اسلام ایستادگی کنیم.

بی شک، دانشگاهیان و فرهیختگان دانشگاههای جهان اسلام نیز می توانند با سرلوحه قرار دادن اندیشه های والای امام راحل، نقش موثری در تحقق اهداف عالیه جهان اسلام داشته باشند.»

محمد مهدی طهرانچی

عضو هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی