به مناسبت روز جهانی معلولان صورت گرفت:دیدار جمعی از دانشگاهیان واحد تهران مرکزی با معلولین آسایشگاه کهریزک

۱۴ آذر ۱۳۹۶ | ۱۶:۵۱ کد خبر : ۱۳۳۷۵ اخبار دانشگاه
همزمان با فرا رسیدن " روز جهانی معلولین" جمعی از مسئولین، کارکنان و دانشجویان مجتمع دانشگاهی آیت ا... هاشمی رفسنجانی واحد تهران مرکزی با معلولین آسایشگاه معلولان کهریزک دیدار کردند.
به مناسبت روز جهانی معلولان صورت گرفت:دیدار جمعی از دانشگاهیان واحد تهران مرکزی با معلولین آسایشگاه  کهریزک

به گزارش روابط عمومی واحد تهران مرکزی، اداره دانشجویی و فرهنگی و با همکاری و مشارکت کانون فرهنگی اجتماعی هور مجتمع دانشگاهی آیت ا... هاشمی رفسنجانی واحد تهران مرکزی با برپایی اردوی فرهنگی  از مرکز نگهداری معلولان آسایشگاه کهریزک بازدید بعمل آوردند.

این اردو با هدف احترام و حمایت از جامعه معلولین و سالمندان و قدردانی از این قشر خاص از دیدگاه جامعه دانشگاهیان با اهدای شاخه گل به هر یک از معلولین برگزار شد . انتهای پیام/