کارگاه تخصصی " مسئولیت و سازندگی" در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی برگزار شد

۱۴ آذر ۱۳۹۶ | ۱۶:۵۹ کد خبر : ۱۳۳۷۶ اخبار دانشگاه
کارگاه تخصصی«مسئولیت و سازندگی»ویژه ائمه جماعات واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی برگزار شد.
کارگاه تخصصی " مسئولیت و سازندگی" در دانشگاه  آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی واحد تهران مرکزی، دراین کارگاه، حجت الاسلام والمسلمین سید علیرضا هاشمی پژوهشگر حوزه علمیه قم در سخنانی با بیان اینکه فلسفه، عرفان و تربیت اسلام با تربیت مسلمین تفاوت دارد اظهار کرد: « عملکرد مسلمین نباید به حساب اسلام گذاشته شود.»

وی با بیان اینکه از دیدگاه مارکسیست ها انسان محکوم به جبر در محیط و جامع  است گفت:« شیوه تربیتی و بلوغ فکری انسان درقبل و بعد از بلوغ انسان با هم تفاوت دارد. از دیدگاه فروید زندگی و شخصیت انسان در پنج سال اول شکل می گیرد و این نگاهی کاملاً جبری است.»

هاشمی افزود:« در محیط های بسته تنها یک فکرحاکم بوده و تربیت ساده است و در محیط های متضاد در یک خانواده دو تفکر متضاد وجود دارد و تربیت بسیار مشکل می شود و در جامعه باز و متحرک که همان جامعه کنونی ماست شخصیت، حریت وتفکر می تواندکودک را در محیط های باز مسلح کند. در این ویژگی با تقلیدو رقابت ، مسائل به کودک منتقل می شود .»

وی اظهار کرد: « روحیه های مرده رشد نمی کنند و تکانی هم نمی خورند. در روحیه کر، انسان هایی که امکان رشد برایشان وجود دارد نمرده اند وخشکیده اند. در این روحیه نفرت ها، بدبینی ها ، شک ها ، یأس ها، عقده ها، ضربه ها، سرخوردگی ها وپوچی ها آن ها را اسیر کرده و فراری بار آورده است. روحیه کور فاقد شخصیت هایی هستند که بر اثر تربیت ، وراثت ، غذاو یا محیط در خود شکسته اند و یاری رفتن ندارند و در نتیجه به وحشت افتاده اند.»

هاشمی در بخش دیگری از سخنان خود به شاخه های زندگی از قبیل معاشرت، عمل و ارشاد اشاره کرد و افزود: « در شاخه معاشرت باید رابطه چهره به چهره اتفاق بیفتد. در این شاخه کار خود را محدود به روشنگری های فکری نمی کنند و نمی تون هر کسی را با برهان به مقصد رساند. هر کس می داند تنها بذر خوب برای برداشت محصول کافی نیست بلکه باید مانع ها را برداشت و زمینه ها را فراهم کرد و سپس بذر را ریخت و برهان ها را نشان داد.»وی گفت: « عمل در سازندگی نقش عظیمی دارد . عمل با دو شرط می تواند سازنده باشد: 1-هنگامی که جهت عمل روشن و معلوم باشد 2-عامل شناخته شده باشد .»

در ادامه این مراسم،استاد محمد تقی محمدی مسئول بخش پیامک مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی پیرامون روش آموزش احکام برای جوانان و دانشگاهیان توضیحاتی ارائه داد در این کارگاه مدرسین و شرکت کنندگان به بحث و تبادل نظر پیرامون مسائل مختلف فرهنگی پرداختند .

این کارگاه به همت حوزه معاونت دانشجویی وفرهنگی واحد تهران مرکزی و با همکاری و مشارکت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای آزاد اسلامی استان تهران باحضور رییس ومعاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای آزاد اسلامی استان تهران ، مدیر کل فرهنگی اجتماعی استان تهران، معاون دانشجویی و فرهنگی واحد تهران مرکزی ، مدیر کل فرهنگی و اجتماعی در مجتمع دانشگاهی پیامبر اعظم (ص ) واحد تهران مرکزی برگزار شد.انتهای پیام/