پیام تبریک سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران به مناسبت روز دانشجو

۱۶ آذر ۱۳۹۶ | ۱۱:۳۱ کد خبر : ۱۳۳۷۹ اخبار دانشگاه
دکتر محمدمهدی طهرانچی عضو هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی و سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران، در پیامی روز دانشجو را تبریک گفت.
پیام تبریک سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران به مناسبت روز دانشجو

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران، در متن پیام طهرانچی آمده است:

"در تاریخ ایران زمین، شانزدهم آذرماه روزی است که در آغازین روزهای حضور پس از کودتای آمریکایی 28 مرداد، اعتراض همه جانبه دانشجویان به حضور آمریکا شکل گرفت و البته آن اعتراض در این سرزمین با تاریخ کهن نشان از هوشیاری و استکبارستیزی دانشجویان ایران عزیز ما دارد و به درستی به نام والای روز دانشجو نام گذاری شده است. بی شک روز دانشجو روز پاسداشت استکبارستیزی ملت بزرگ ایران است و این جهاد که امروزه در صحنه جهاد علمی تجلی گر شده است همچنان در این سرزمین به نیکی ادامه دارد. بر خود فرض می دانم این روز مبارک را که مصادف با سالروز ولادت اسوه نیک انسانیت و انسانها خاتم النبیین حضرت محمد مصطفی صل الله علیه وآله و فرزندش امام جعفرصادق علیه اسلام است تبریک عرض نمایم و امید به روزهای پر از موفقیت برای شما آینده سازان این سرزمین باشم."

محمد مهدی طهرانچی

عضو هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی