برگزاری آیین اختتامیه دوره های دانش افزایی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی

۰۷ بهمن ۱۳۹۶ | ۱۶:۱۸ کد : ۱۳۶۱۱ اخبار دانشگاه
آیین اختتامیه دوره های دانش افزایی در مجتمع دانشگاهی پیامبر اعظم(ص) دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی برگزار شد
برگزاری آیین اختتامیه دوره های دانش افزایی  در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی

به گزارش روابط عمومی واحد تهران مرکزی، به همت دبیرخانه هم اندیشی استادان و نخبگان دانشگاهی آیین اختتامیه کارگاههای دانش افزایی استادان و نخبگان دانشگاهی در تالار مجتمع پیامبر اعظم(ص) برگزار شد. دوره های دانش افزایی با هدف ارتقای سطح دانش و فرهنگ استادان از ۲۷ دیماه آغاز و در چهارم بهمن ماه به کار خود پایان داد.

آقایان دکتر جعفر گل محمدی در مبحث اخلاق حرفه ای ،حجت الاسلام والمسلمین دکتر جمشید معصومی در بحث تعلیم و تربیت اسلامی،دکتر علی داوودی مدرس آسیب شناسی ماهواره و شبکه های اجتماعی و دکتر علی نیازی در مبحث اخلاق پژوهش به عنوان مدرس در این دوره حضور داشته اند.

دوره های دانش افزایی هر ساله در واحد تهران مرکزی با حضور مستمر و فعال استادان برگزار می شود. انتهای پیام/