برگزاری نشست تخصصی فرهنگی شیوه های دعوت به نماز در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی

۱۴ بهمن ۱۳۹۶ | ۱۵:۳۹ کد خبر : ۱۳۶۳۲ اخبار دانشگاه

به گزارش روابط عمومی واحد تهران مرکزی، در این نشست حجت الاسلام والمسلمین حمید وحیدی کارشناس ستاد اقامه نماز استان تهران  با اشاره به سوره طه آیه 132  که خداوند می فرماید:"وامر اهلک بالصلاه» خانواده خود را به نماز امر کن" ، اظهار کرد: « خداوند در آیات قرآن کریم 17 بار امر به نماز نموده با عبادت کل زندگی انسان و سپس مرگش الهی خواهد شد ، سیر به سوی خدای تبارک و تعالی از نماز شروع می شود واگر در خانواده ای یک نفر نمازش قضا بشود ، آن خانواده باید صدقه داده تا بلا از آنان دور شود.»

وحیدی  اصول دعوت یا شیوه های دعوت فرزندان به نماز را عنوان کرد و گفت:«  این اصول بر پایه 9 اصل مهم گفتگو، موعظه یا خیرخواهی، تصحیح اعتقادات توحیدی، معاد باوری، استدلال و قانع کردن مخاطب و فرزند، محبت، اقتدار، بصیرت (علم و آگاهی) و تدریج استوار است.»

وی با بیان اینکه دو اصل محبت و اقتدار باید در کنار هم باشد اظهار کرد: « اصل محبت مقدم بر اصل اقتدار است . پیامبر گرامی اسلام برای دعوت مردم به نمازآگاهی مردم را نسبت به خدا بالا برد و درطی سیزده سال در مکه به صورت شبانه روزی خداوند را برای معرفی می نمود و خداباوری را در اذهان مردم برانگیخت. حضرت رسول اکرم (ص) به مردم آموخت مرگ را باید باور داشت و متذکر گردید آدمی تا خداوند و مرگ را نشناسد نمی تواند نمازخوان خوبی باشد.» انتهای پیام/