برگزاری نشست تخصصی در دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی واحد تهران مرکزی

۲۴ آذر ۱۳۹۵ | ۲۰:۰۴ کد : ۱۳۷۴ اخبار دانشگاه
برگزاری نشست تخصصی در دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی واحد تهران مرکزی

اداره امور دانشجوئی وفرهنگی دانشکده تربیت بدنی وعلوم ورزشی واحد تهران مرکزی نشست تخصصی با عنوان « دانشجو و ورزش از دیدگاه اسلام » را با حضور مسئولین وجمعی از دانشجویان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی واحد تهران مرکزی، در این نشست دکتر طاهره طاهریان استاد دانشکده تربیت بدنی واحد تهران مرکزی، پیرامون نیاز بدن انسان به ورزش با اشاره به این اینک که از نظر اسلام ورزش هدف نیست بلکه وسیله است افزود: ورزش وسیله ای است که اگر در جهت صحیح پیش برود در اجرای فرامین الهی به انسان کمک می کند. ورزش و تربیت بدنی ، بدن را برای کار و فعالیت شغلی بهتر آماده می کند.

وی در ادامه سخنان خود اظهار داشت: تربیت بدنی و ورزش مطابق با ارزش های اسلامی مجموعه ای از حرکات منظم و اعمالی است که موجب ارتقاء جسم و روح می شود و این ارتقاء می تواند در جهت بهتر اجرا نمودن فرامین خداوند متعال شخص را یاری نماید.

طاهریان تاکید کرد: در علوم دینی وعرفان اسلامی، امام راحل (ره)، استاد شهید مطهری و شهید دکتر بهشتی نگاهشان نسبت به این موضوع از عمق و ژرفای زیادی برخوردار است. این اشخاص برجسته فقط به شکل ظاهری ورزش اکتفا نکرده و شمول بیشتری برای آن قائل شده اند و قابلیت و تقویت جسم ، تربیت روح و قوای ماورائی را بازگو می نمایند.

وی تصریح کرد: خداوند زحمت و تحمل سختی برای تحصیل روزی حلال را برای هر مسلمانی واجب دانسته و بستگی به نوع کار لازم است که انسان بدن خود را طوری با ورزش تربیت کند که تحمل و استقامت در تداوم کارهای بدنی و فکری را در طول سالیان داشته و این تکلیف شرعی را به نحو مطلوب انجام دهد. انهتای پیام/