برگزاری سخنرانی به مناسبت آغاز هفته وحدت در واحد تهران مرکزی

۲۲ آذر ۱۳۹۵ | ۲۰:۲۴ کد : ۱۳۷۵ اخبار دانشگاه
برگزاری سخنرانی به مناسبت آغاز هفته وحدت در واحد تهران مرکزی

به مناسبت آغاز هفته وحدت و با همکاری و مشارکت معاونت امور دانشجوئی وفرهنگی و دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای آزاد اسلامی استان تهران مراسمی با سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا توکلی معاونت دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای آزاد اسلامی استان تهران برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی واحد تهران مرکزی، معاونت دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای آزاد اسلامی استان تهران در سخنانی ضمن تبریک به مناسبت هفته وحدت، پرسش مهمی در رابطه با علل عقب ماندگی مسلمانان و کشورهای اسلامی از جهت علمی و پیشرفتهای مادی نسبت به غرب ( آمریکا ، اروپا و .... ) و این مطلب که با وجود آن که از پدید آمدن دین اسلام بیش از چهارده قرن می گذرد چگونه می تواند در این عصر پاسخگوی نیازهای بشر امروزی باشد سخنان خود را آغاز کرد.

وی در جهت تبیین این گونه پرسشها، دستورات دین اسلام را به امورتائیدی، تاسیسی و سایر امور تقسیم کرد.

حاج آقا توکلی با اشاره به بخش امور تاییدی افزود: این امور مربوط به مواردی است که در دین یا ادیان گذشته بوده و اسلام آنها را تائید کرده  است مانند:  اعتقاد به خدای احد و واحد.

وی در بخش امور تاسیسی اظهار داشت: این امور مربوط به مواردی است که دین مبین اسلام برای آنها دستور و روش جدید و ویژه ای را مطرح نموده است مانند : چگونگی نماز خواندن ، چگونگی انجام مناسک حج و چگونگی پرداخت خمس.

معاونت دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای آزاد اسلامی استان تهران در ادامه تصریح کرد: دین مقدس اسلام دستور ویژه ای ندارد و عموما توصیه های کلی را بیان نموده و پیگیری آن بر اساس وجود زمینه های انسانی به انسان سپرده شده است مانند : کسب علم و دانش.

وی ضمن توضیح این مطلب که دین مبین اسلام به طور کلی مسلمانان را به کسب علم و دانش تشویق و ترغیب کرده است تاکید داشت: که فرد مسلمانان باید از استعداد خدادادی که در نهاد تمام بشریت چه مسلمان و چه غیر مسلمان وجود دارد استفاده کند و با تلاش و کوشش به آن دست یابد. انتهای پیام/