با حضور دکتر شمس برگزار شد: تقدیر از برگزیدگان بیست ویکمین جشنواره هنر وادبیات دینی واحد تهران مرکزی

۲۴ آذر ۱۳۹۵ | ۲۳:۰۶ کد : ۱۳۷۷ اخبار دانشگاه

مراسم تقدیر از برگزیدگان بیست ویکمین جشنواره هنر وادبیات دینی واحد تهران مرکزی تحت عنوان " با حاملان نور" با حضور دکتر احمد شمس سرپرست واحد تهران مرکزی ودانشگاه آزاد اسلامی استان تهران، حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا طیبی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای آزاد اسلامی استان تهران، حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا توکلی معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای آزاد اسلامی استان تهران, معاون امور دانشجوئی و فرهنگی، معاون برنامه ریزی و اقتصاد دانش بنیان، مدیران و مسئولین و جمعی از کارکنان واحد تهران مرکزی در نمازخانه ساختمان ستادی واحد تهران مرکزی برگزارشد.

به گزارش روابط عمومی واحد تهران مرکزی، در این مراسم حاج آقا طیبی در باب عظمت پیامبر عظیم الشان و نزول قرآن کریم سخنانی ایراد کرد.

وی با اشاره به شخصیت پیامبر و آرامشی که بر قلب پیامبر حاکم است ،بیان داشت: حضرت امیرالمومنین (ع) متفق همه عرفا و بزرگان است، تمام فرقه های اسلام با تمام اختلافات موجود وقتی می خواهند مرجع معرفتی خود رابه ذات حق بیان کنند آن را به حضرت علی(ع) ارجاع می دهند و حضرت علی(ع) مرجع همه فرقه های اسلامی در کل جهان است.

حاج آقا طیبی افزود: حضرت علی(ع) در رابطه با عظمت پیامبر جملات بسیار شگفتی را مطرح می کنند. ایشان می فرماید: « انا عبد من عبید محمد » من بنده ای از بندگان او هستم. حضرت علی (ع ) با آن شجاعتش می فرماید: هرگاه در جنگها عرصه بر ما تنگ می شد ما به پیغمبر پناه می بردیم و با پناه بردن به پیغمبر می توانستیم مشکلات عرصه جنگ را برخود آسان کنیم.

وی اظهار داشت: قرآن هستی مکتوب حق تعالی است و خداوند در خصوص عظمت قرآن و کتاب الهی می فرماید: اگر آن را بر کوهها نازل می کردیم کوهها از هم متلاشی می شد. بنابراین هستی را در قرآن جستجو می کنیم.

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای آزاد اسلامی استان تهران با بیان اینکه ما به نسبت ارتباط با مبدا هستی ارزش و معنا پیدا می کنیم افزود: به هر نسبتی که از مبدا فاصله داشته باشیم عذاب، سیاهی و سختی حاکم است. قرآن نور است، اگر به قرآن رو بیاوریم روشنی بر دلها حاکم می شود. در حاشیه این مراسم از مسئولین و فعالان کانون های قرآن و عترت واحد و از 82 نفراز برگزیدگان بیست و یکمین جشنواره هنر و ادبیات دینی واحد تهران مرکزی در سه بخش: استادان، کارکنان و دانشجویان واحد با اهدای لوح و جوائز ارزنده دیگر تقدیر شد. انتهای پیام/