همزمان با آغاز هفته وحدت در تهران مرکزی برگزار شد:جشن میلاد نبی مکرم اسلام حضرت محمد (ص) وحضرت امام جعفر صادق (ع)

۲۴ آذر ۱۳۹۵ | ۲۲:۱۷ کد : ۱۳۷۸ اخبار دانشگاه

بمناسبت ولادت با سعادت حضرت رسول اکرم(ص) و امام جعفر صادق (ع) همزمان با آغاز هفته وحدت جشن با شکوهی به همت اداره دانشجوئی و فرهنگی مجتمع پیامبر اعظم(ص) واحد تهران مرکزی و با همکاری و مشارکت کانون فرهنگی سفیر آن مجتمع بر پا شد.

به گزارش روابط عمومی واحد تهران مرکزی، در این مراسم حجت الاسلام والمسلمین بیانوندی مسئول دفتر فرهنگ اسلامی مجتمع پیامبر اعظم(ص) در سخنانی ضمن تبریک ایام ربیع الاول افزود:کل اهل بیت خصوصا وجود شریف حضرت ختمی مرتبت(ص) نور می باشد و همانطور که در زیارت وارث می خوانیم: « نورفی الاصلاب شامخه والارحام المطهره » یعنی پدران و مادران این نورها همگی از بدو خلقت تا ابد موحد و پاکند .

از دیگر برنامه های این مراسم می توان به: مولودی خوانی توسط مداح اهل بیت علیهم السلام ،  اجرای تئاتر کمدی دانشجویی با عنوان « ولی اینبار نه ....»، اهدای هدایا به اعضاءگروه تئاتر و دانشجویان فعال فرهنگی کانون سفیر و پذیرائی از شرکت کنندگان  اشاره کرد. . انتهای پیام/