طیبی: باید اختلاف سلیقه در دانشگاه‌ها را به فرصتی برای تعالی جامعه تبدیل کنیم

۲۹ آذر ۱۳۹۵ | ۱۸:۳۷ کد : ۱۳۸۴ اخبار دانشگاه
طیبی: باید اختلاف سلیقه در دانشگاه‌ها را به فرصتی برای تعالی جامعه تبدیل کنیم

به همت اداره دانشجوئی و فرهنگی دانشکده مدیریت واحد تهران مرکزی همزمان با سالروز ولادت با سعادت فخر کائنات حضرت رسول اکرم(ص) و امام عارفان وعاشقان، حضرت امام جعفرصادق(ع) مراسم جشنی با سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین ابوالقاسم طیبی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی واحد تهران مرکزی؛ ابوالقاسم طیبی در سالروز هفته وحدت حوزه و دانشگاه طی سخنانی در جهت تلاش دشمنان برای ایجاد تفرقه در بین مسلمانان گفت: حفظ وحدت و همدلی در جامعه یکی از نیازهای ضروری ماست و این مهم در ایام هفته وحدت باید متبلور شود. این همان شبی است که همه مسلمانان به آن افتخار می کنند و ما افتخار داریم که پیرو پیامبر اکرم(ص) هستیم. همان پیامبری که می تواند عامل وحدت میان مسلمانان باشد. یقینا طبق سفارش پیامبر اکرم(ص) که می فرمایند کتاب خدا و عترت علیهم السلام  نباید از هم جدا شوند، همین دو امر می توانند محور وحدت میان مسلمانان باشند. اگر همه به سخنان زیبای اهل بیت (ع) توجه می کردند، نفاق و تفرقه در بین مسلمانان به وجود نمی آمد. اگر همه مسلمانان از ملیت­های مختلف طبق سفارش پیامبر اسلام (ص)، از امام معصوم (ع) اطاعت داشته باشند، قطعاً وحدت و نظم و یکپارچگی در بین مسلمانان به وجود خواهد آمد.

طیبی بیان داشت: سراسر وقایع تاریخ اسلام گویای شواهدی است که نقش پیامبر اکرم‏ صلی الله علیه و آله را در جلوگیری از افتراق صفوف مسلمین و متقابلا بهره‏وری از ابزار وحدت اسلامی نشان می‏دهد و این دستور آشکار قرآن بود که « ولا تکونوا کالذین تفرقوا واختلفوا...» ( سوره آل‏عمران /آیه 105) تلاش پیامبر اکرم‏ صلی الله علیه و آله در ایجاد وحدت به اوج کوشش‏های ممکن، می‏رسد و چون آرمان وحدت را یکی از رسالت‏های الهی بعثت ‏خود می‏داند؛ و رنج تفرق مؤمنان بر او گران می‏آید و سخت مهربان و هواخواه آنان است، پس در این راه تمام توان خود را به کار می‏برد که: «لقد جاءکم رسول من انفسکم عزیز علیه ما عنتم حریص علیکم بالمؤمنین رءوف رحیم.‏» (سوره توبه/ آیه 128)

وی در ادامه اظهار داشت : هیچ کس نمی تواند منکر وجود اختلاف سیلقه در دانشگاه ها باشد، ولی باید راهی پیدا کنیم که این اختلاف نظر و سلیقه را به فرصتی برای تعالی جامعه تبدیل کنیم و لازم است اختلاف نظرها در همه جا به ویژه در دانشگاه ها را به رسمیت بشناسیم و به هم اعتماد کنیم و دانشگاه را به محیط امن برای استادان و دانشجویان  برای پیشرفت و ارتقاء کشور در تمامی زمینه ها تبدیل کنیم.

ایشان در خاتمه متذکر شد: رسول اکرم (ص) نگین همه پیامبران الهی است. او خاتم و خاتِم پیامبران است. اخلاق نیکوی پیامبر (ص) و جایگاه اخلاقی ایشان به گونه ای بود که توانست همه را جذب نماید .

از دیگر برنامه های این مراسم تلاوت قرآن کریم، پخش کلیب های گوناگون مذهبی، مولودی خوانی توسط دانشجو و مداح اهل بیت علیه السلام حمید حدیدی و پذیرائی از شرکت کنندگان بود.انتهای پیام/