برگزاری جشن میلاد نبی مکرم اسلام حضرت محمد (ص) وحضرت امام جعفر صادق (ع)در واحد تهران مرکزی

۲۴ آذر ۱۳۹۵ | ۲۰:۴۳ کد : ۱۳۸۶ اخبار دانشگاه

به مناسبت ولادت با سعادت حضرت رسول اکرم (ص) و امام جعفر صادق (ع) همزمان با هفته وحدت مراسم جشن میلاد نبی مکرم اسلام حضرت محمد (ص) وحضرت امام جعفر صادق (ع) در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی برگزارشد.

به گزارش روابط عمومی واحد تهران مرکزی، در این مراسم ابتدا حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا ابوالقاسم طیبی مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران به سخنرانی پیرامون شهادت آیت اله دکتر محمد مفتح و روز وحدت حوزه و دانشگاه پرداخت.

طیبی با اشاره به روز وحدت حوزه و دانشگاه، همزمان با ولادت امام جعفر صادق(ع) که بنیانگذار اولین دانشگاه و پایه گذار علوم در دنیای اسلام بود گفت: جهت گیری حوزه و دانشگاه همان جهت گیری طلبه و دانشجواست. چنانچه جهت گیری طلبه خدایی باشد و برای خدا حرکت کند این وحدت حاصل شده و در راستای وحدت حوزه و دانشگاه حرکت کردیم. اگر این جهت گیری خدائی نباشد، هرچه در قرآن جستجو نمائیم در طرف مقابل خدا شیطان و یا طاغوت را می بینیم. آن چه در مقابل خدا قرار دارد شیطان است.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی در خصوص وحدت امت اسلامی خاطر نشان کرد: طبق آیات صریح قرآن و معرفت های دینی و بر اساس زیارت نامه پیامبر اسلام(ص)، همه ما اکنون در محضر پیامبر اسلام(ص) هستیم همان گونه که در محضر خدائیم. پیامبر اسلام به طور صریح فرمودند: در محضر ایشان نباید سخنی از اختلاف و تفرقه میان امت های اسلامی باشد. حضرت علی(ع) و ائمه معصومین در طول دوران حیاتشان سخنی از اختلاف نمی زدند. حتی بزرگوارانی چون حسنین علیهما السلام تمام تلاششان را درحفظ امت اسلامی به کار بسته بودند. امام حسن(ع) اگر صلح را بر معاویه به خاطر وحدت امت اسلامی تحمیل نمی کرد امام حسن(ع) به دست نیروهای معاویه به شهادت نمی رسید بلکه به دست اصحاب خودش به شهادت می رسید و یا اگر امام حسین(ع) عاشورا را به وجد نمی آورد، اساس اسلام از بین می رفت. لذا واقعه عاشورا اسلام را حفظ کرد و اگر واقعه عاشورا نبود نه سنی بود نه شیعه. بنی امیه عزم خود را برای از بین بردن اساس اسلام جزم کرده بود وامام حسین(ع) بنی امیه را مجبور به حفظ ظاهر اسلام نمود.

وی در بخشی از سخنان خود با توضیح این مطلب که همه اولیا الهی برای حفظ وحدت امت اسلامی تلاش کردند، افزود: بسیاری از علمای اهل سنت در پای درس علمای اهل شیعه حضور پیدا می کردند. دشمنی این اختلاف بین شیعه و سنی، غارت منابع ثروت های شیعه و سنی است. سنی و شیعه بودن ما برای انگلیسی ها مهم نیست، بلکه برای آنها این مسئله مهم هست که ما با هم بجنگیم تا بازاری برای کالاها و تسلیحات آنان باشد. در بین سنی ها، وهابیت و تکفیری را تقویت کرد و با این اختلاف اسرائیل را به وجود آورد. برای اسرائیل شیعه و سنی بودن مطرح نیست بلکه اسرائیل اساس اسلام را نمی خواهد.

دراین مراسم معاونین، مدیران و جمعی از کارکنان ساختمان ستادی واحد تهران مرکزی حضور داشتند.

از دیگر برنامه های این جشن میتوان به مولودی خوانی توسط مداح اهل بیت(ع) آقای حبیبی و پذیرایی از شرکت کنندگان اشاره داشت.انتهای پیام/