دکتر شمس: دانشگاه آزاد اسلامی با ارتقا و اعتبار جهانی واقعیت خود را بر همگان تحمیل کرده است

۱۱ دی ۱۳۹۵ | ۱۸:۱۴ کد : ۱۳۹۲ اخبار دانشگاه

دکتر احمد شمس سرپرست واحد تهران مرکزی و دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران در آئین اختتامیه هفته پژوهش و تجلیل از پژوهشگران برتر واحد ورامین اظهار داشت: دانشگاه آزاد اسلامی با ارتقا و اعتبار جهانی واقعیت خود را بر همگان تحمیل کرده است.

به گزارش روابط عمومی واحد تهران مرکزی به نقل از خبرگزاری آنا، دکتر احمد شمس در این مراسم درباره نقش و جایگاه مردمی دانشگاه آزاد اسلامی خاطر نشان کرد: «دانشگاه آزاد اسلامی یک دانشگاه به تمام معنا مردمی است چراکه با حمایت‌های مردم و مدیریت مردمی و مبتنی بر نیازهای مردم راه‌اندازی شد و رشد و توسعه یافت.»

دبیر هیات امنا و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران با توجه به انتخاب دکتر میرزاده به عنوان رئیس هیات امنای انجمن آسایهل، گفت: «در این انجمن که بسیاری از کشورهای جهان نماینده دارند، این انتخاب باعث تعجب حاضران شد چرا که باور نمی‌کردند دانشگاهی بدون هیچ کمک مالی دولتی این‌گونه به رشد و بالندگی دست یابد و به گفته اعضای این انجمن دانشگاه آزاد اسلامی از حدود بیش از 40 کشور جهان گسترده‌تر است، چرا که جمعیت بیش از 40 کشور جهان کمتر یک میلیون نفر است اما این دانشگاه بیش از یک میلیون و 600 هزار دانشجو دارد و بیش از شش میلیون فارغ‌التحصیل تحویل جامعه داده است.»

وی با یادآوری کمک یک میلیونی امام راحل (ره) در آغاز تاسیس این دانشگاه، خاطرنشان کرد: «با یاری خداوند متعال اکنون این برکت کثیر، توسعه یافته است و البته این اعتبار و ارتقای جهانی دانشگاه آزاد اسلامی برای برخی قابل تحمل نیست، زیرا این دانشگاه از لحاظ کیفی با دانشگاه‌های دولتی برابری می‌کند و در برخی موضوعات سبقت هم گرفته است و برای همین با ابزاری درصدد محدود کردن دانشگاه هستند.»

شمس ادامه داد: «این مانع تراشی‌ها جای تأسف دارد اما به دانشگاه آزاد اسلامی باید تبریک گفت چراکه واقعیت خود را تحمیل کرده و دیگر مرزی بین دانشگاه‌های دولتی و آزاد باقی نمانده و از طرفی این محدودیت‌ها موجب رشد و بالندگی دانشگاه شده است.»

سرپرست واحد تهران مرکزی تاکید کرد: «دانشگاه آزاد اسلامی تبلور شعارهای سه گانه نظام یعنی استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی است و ترویج علم و دانش یعنی گسترش آزادی و استقلال چراکه استبداد و دیکتاتوری مبتنی بر جهل است و اگر امروز این مجموعه عظیم مردمی در نظام ما تشکیل نمی‌شد معلوم نبود با چه مشکلات فرهنگی، اقتصادی و... رو به رو می‌شد.

شمس توجه به نیازهای مردم و برنامه‌‌ریزی در راستای تحقق خواسته‌های مردمی را یکی دیگر از ویژگی‌های دانشگاه آزاد اسلامی عنوان کرد و افزود: «آموزش و پژوهش به عنوان دو جزء ضروری دانشگاه هستند اما اکنون ما می‌خواهیم با پژوهش و تحقیق و راه‌اندازی شرکت‌های دانش‌‌بنیان علم را تعمیق و گسترش دهیم چراکه انتقال دانش با پژوهش صورت می گیرد.»

وی ادامه داد: «آموزش مقدمه و لازمه پژوهش است و به تعبیر دیگر آموزش، انباشتگی ایجاد می‌کند اما پژوهش آن را به فرهیختگی تبدیل می کند.»/ انتهای پیام.