برگزاری مراسم ویژه حماسه نهم دی در واحد تهران مرکزی

۰۸ دی ۱۳۹۵ | ۱۶:۰۹ کد : ۱۳۹۴ اخبار دانشگاه
برگزاری مراسم ویژه حماسه نهم دی  در واحد تهران مرکزی

به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی واحد تهران مرکزی و با همکاری و مشارکت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای آزاد اسلامی استان تهران، مراسم ویژه ای به مناسبت حماسه نهم دی ماه روز بصیرت و میثاق امت و ولایت با حضور جمعی از مسئولین و کارکنان ستادی واحد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی واحد تهران مرکزی، در این جلسه حاج آقا توکلی معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای آزاد اسلامی استان تهران ضمن اشاره به آیات 2 و 3 سوره مبارکه عنکبوت به حدیثی از امیرالمومنین علی (ع) به نقل از رسول اکرم (ص) استناد کرد که شخصی از حضرت علی (ع) در خصوص این آیات سوال کرد و آن حضرت فرمود : من متوجه شدم تا زمانی که پیامبر اکرم (ص) در بین ما هستند فتنه ای به ما نازل نمی شود. رسول اکرم (ص) در مورد فتنه ( آزمایش ) به حضرت علی (ع ) فرمود: امت من به زودی بعد ازمن در بوته فتنه و آزمایش قرار خواهند گرفت. ایشان در ادامه سخنان خود در خصوص حصر سران فتنه اظهار داشت: آنان  به اصول 20- 36-37 و 39 قانون اساسی جموری اسلامی ایران استناد کردند در حالی که بر اساس قانون اساسی کشور اقدامات مجرمانه ای که توسط افراد و گروهها صورت می گیرد در دو سطح 1- فقط مجرمانه است 2- اقدام مجرمانه ای که انجام شد پدید می آید. وی متذکر گردید این عمل مجرمانه به قدری وقیح بود که امنیت نظام و کشور را نیز در معرض خطر قرار داد و به معنای ساده تر جنبه امنیتی آن بر جنبه جرم آن برتری و غلبه دارد.  در این صورت بخش جرم امنیتی بر جرم فردی آن تقدم دارد و رسیدگی به این جرم امنیتی که ارکان نظام را در معرض آسیب جدی قرار داد، بر اساس اصل 176 قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران بر عهده  شورای عالی امنیت ملی است. ایشان در پایان سخنان خود بااستناد به جنبه تاریخی و ملی تبعیت کامل از ولی فقیه زمان را رمز موفقیت و پیروزی نظام مقدس جمهوری اسلامی دانست./ انتهای پیام.