درخشش شرکت دانش تجهیز فرزانه در جشنواره علم تا عمل

۲۵ دی ۱۳۹۵ | ۱۳:۳۹ کد : ۱۴۱۳ اخبار دانشگاه
درخشش شرکت دانش تجهیز فرزانه در جشنواره  علم تا عمل

شرکت دانش تجهیز فرزانه برنده تندیس شرکت دانش بنیان برتر ایرانی در جشنواره علم تا عمل شد.

به گزارش روابط عمومی واحد تهران مرکزی، در پی اعلام این خبر در گفت وگویی کوتاه با مهدی فرزانه پور مدیر عامل شرکت دانش تجهیز فرزانه در خصوص همکاری آن شرکت با دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی اظهار داشت: شرکت دانش تجهیز فرزانه دارای تفاهم نامه همکاری با دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی در زمینه ساخت تجهیزات آزمایشگاهی، کارگاهی وکمک آموزشی مربوط به کلیه گرایش های مکانیک، برق و الکترونیک می باشد.

فرزانه پور با تاکید بر تعامل دو طرفه با این واحد بزرگ دانشگاهی کشور خاطرنشان کرد: به زودی به عنوان شریک تجاری با دانشگاه آزاد واحد تهران مرکزی رسما فعالیت خود را شروع خواهیم کرد.

وی کسب جایزه ملی نوآوری و شکوفایی در سال های 93 ، 94 و دریافت استانداردجهانیworlddidac   به عنوان  اولین و تنها  شرکت دارای این استاندارد در ایران، صادرکننده برتر محصولات دانش بنیان در سال 94 را از دیگر افتخارات این شرکت معرفی کرد.

مدیر عامل شرکت دانش تجهیز فرزانه، طراحی وساخت سیستم مدیریت موتور برای موتورسیکلت انژکتوری، طراحی و ساخت سیستم کروز کنترل با دریچه گاز مکانیکی، طراحی و ساخت سیستم مدیریت ترمز ضد قفل و طراحی و ساخت کیت گازسوز خودروی ( سی ان جی) را از محصولات تولیدی این شرکت برشمرد و اذعان داشت: این محصولات برای نخستین بار در ایران توسط این شرکت تولید شده و تنها تولید کننده این محصولات در ایران است.

جشنواره علم تا عمل همزمان با مراسم اختتامیه نخستین جشنواره ملی، فرهنگی هنری ایران‌ ساخت با حضور دکتر ستاری معاون علمی، فناوری رئیس جمهور و دکتر زین الدین معاون نوآوری وتجاری سازی فناوری ریاست جمهوری در سالن همایش صداو سیمای تهران برگزار شد که از شرکت دانش تجهیز فرزانه برنده تندیس شرکت دانش بنیان برتر ایرانی تقدیر بعمل آمد.انتهای پیام/