سرپرست واحد تهران مرکزی: راه‌اندازی دانشگاه آزاد اسلامی مبتنی بر روحیه آزادطلبی بود

۲۹ دی ۱۳۹۵ | ۱۵:۱۶ کد : ۱۴۱۷ اخبار دانشگاه

سرپرست واحد تهران مرکزی و دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران گفت: راه‌اندازی دانشگاه آزاد اسلامی مبتنی بر روحیه حریت، آزادطلبی و برخاسته از آرمانهای انقلاب اسلامی بود.

به گزارش روابط عمومی واحد تهران مرکزی؛ دکتر احمد شمس، سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی با توجه به نقش آیت‌الله هاشمی رفسنجانی(ره) در توسعه علمی کشور گفت: «راه‌اندازی دانشگاه آزاد اسلامی مبتنی بر روحیه حریت، آزادطلبی‌، آزادی‌خواهی و برخاسته از آرمان‌های انقلاب اسلامی بود که آیت‌الله هاشمی‌رفسنجانی سنگ‌بنای آن را نهاد و تا پایان عمر پربرکت‌شان بر این دانشگاه مردمی نظارت داشت.»

سرپرست دانشگاه آزاداسلامی استان تهران با بیان اینکه آیت‌الله هاشمی (ره) در کنار امام‌ راحل و مقام معظم‌رهبری از بنیانگذاران انقلاب اسلامی بودند، ادامه داد: «آیت‌الله هاشمی‌رفسنجانی ایده ایجاد دانشگاه مردمی را داشت و این ایده را عملی کرد؛ چرا که ترویج علم و دانش همواره با روحیه استبدادی و دیکتاتوری و در تضاد است. بنابراین تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی و توسعه آن در کشور، مبتنی بر این خصلت و روحیه بود که نشات گرفته از آرمان‌های جمهوری اسلامی و تفکرات آیت‌الله هاشمی رفسنجانی است.»