برگزاری کارگاه آموزشی ایمنی در سفرهای نوروزی در واحد تهران مرکزی

۲۱ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۷:۱۳ کد : ۱۴۶۳۱ اخبار دانشگاه
به همت باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان کارگاه آموزشی ایمنی در سفرهای نوروزی در واحد تهران مرکزی برگزار شد.
برگزاری کارگاه آموزشی ایمنی در سفرهای نوروزی در واحد تهران مرکزی

به گزارش روابط عمومی واحد تهران مرکزی؛ کارگاه آموزشی ایمنی در سفرهای نوروزی با حضور جمعی از اعضای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان ، اساتید ، همکاران و دانشجویان در سالن همایش های ساختمان هنر ۴ در مجتمع دانشگاهی ولایت برگزار گردید. مدرس این کارگاه سرگرد موسوی پناه اعزامی از پلیس راهور ناجا در خصوص موارد مهم ایمنی در سفرهای نوروزی به بحث و بررسی و تبادل نظر با حاضران پرداخت

وی با نشان دادن برخی از فیلمها و کلیپ های پلیس در سوانح رانندگی به بیان آسیب ها و راهکارهای جلوگیری و پیشگیری از آسیبها و خطرات در سفرهای نوروزی و رانندگی پرداخت. وی در بیانات خود اظهار داشت در برخی سوانح رانندگی میزان خسارت مالی بسیار مختصر است اما گاهی با سهل انگاری و عدم رعایت موارد ایمنی پس از تصادف ، همین تصادف کوچک منجر به خسارت جانی بزرگ و غیر قابل پیش بینی خواهد شد.
وی به نمایندگی از پلیس راهور ضمن دعوت از دانشگاهیان جهت بازدید از سامانه های الکترونیک راهور از همه دانشگاهیان جهت رعایت و آموزش موارد ایمنی در همه زمانها خصوصا نوروز پیش رو درخواست همکاری و مساعدت نمود. و نقش دانشگاهیان را در پیشبرد اهداف پلیس راهور بسیار اساسی و مهم خواند.
این برنامه از سلسله برنامه های مصوب باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان است که هر سال در اسفندماه واحد تهران مرکزی برگزار می گردد