آقامیری: جانبازان می توانند نقش موثری در خودباوری جامعه جوان کشور داشته باشند

۱۸ تیر ۱۳۹۸ | ۱۱:۲۱ کد : ۱۴۹۲۶ اخبار دانشگاه
همزمان با سالروز ولادت حضرت معصومه‌(س) و آغاز دهه کرامت دکتر سید محمودرضا آقامیری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران در دیداری صمیمانه از جانبازان قطع نخاعی هشت سال دفاع مقدس مرکز توانبخشی ثارا... تجلیل کرد.
آقامیری: جانبازان می توانند نقش موثری در خودباوری جامعه جوان کشور داشته باشند

به گزارش روابط عمومی واحدتهران مرکزی، همزمان با آغاز دهه کرامت ، به همت ستاد امور شاهد و ایثارگران و همکاری بسیج کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی جمعی از مسئولین دانشگاهی با حضور خادمین حرم مطهر آستان مقدس کریمه اهل بیت حضرت معصومه (س) با جانبازان قطع نخاعی هشت سال دفاع مقدس مرکز توانبخشی ثارا... دیدار صمیمانه ای داشته اند.

این گزارش حاکی است، دکتر سیدمحمود رضا آقامیری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران و واحد تهران مرکزی در حاشیه این دیدار در گفتگویی کوتاه با تاکید بر تکریم جانبازان هشت سال دفاع مقدس، اظهار داشت: جانبازان و ایثارگران به عنوان سفیران هشت سال دفاع مقدس و اسوه صبر و پایداری می توانند نقش موثری در خودباوری جامعه جوان کشور داشته باشند. وی افزود: در مناسبت های مختلف دیدارهای صمیمانه ای  برای دانشجویان، کارکنان و استادان فراهم شود و همچنین دانشگاهها با استفاده از ظرفیت های علمی و نیروی انسانی می تواند خاطرات هشت سال دفاع مقدس را در قالب خاطره نویسی، گفتگو و تهیه و تدوین  فیلم های کوتاه  به نسلهای آینده منتقل نمایند.

بر اساس این گزارش، تاکید و درخواست جانبازان از مسئولین دانشگاه در این دیدار، کیفی سازی علم و پژوهش، خود باوری در عرصه های مختلف سیاسی، اجتماعی ، ورزشی، اقتصادی نسل جوان  و دانشگاهیان بود.انتهای پیام/