انتصاب معاون آموزشی جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی

۱۶ فروردین ۱۳۹۶ | ۰۸:۳۹ کد خبر : ۱۵۵۰ اخبار دانشگاه
در حکمی از سوی دکتر احمد شمس سرپرست واحد تهران مرکزی و دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران دکتر طهمورث شیری به عنوان سرپرست حوزه معاونت آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی منصوب شد.
انتصاب معاون آموزشی جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی

به گزارش روابط عمومی واحد تهران مرکزی، دکتر طهمورث شیری دارای مدرک دکتری جامعه شناسی از دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات می باشد. وی از سال 72  به عنوان مدرس دروس رشته جامعه شناسی در مقاطع مختلف فعالیت دارد و در حال حاضر به عنوان عضو هیئت علمی با مرتبه دانشیاری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی همکاری می نماید.

شیری پیش از این نیز مسئولیت های اجرایی مختلفی را بر عهده داشت که از جمله آنها می توان به: سرپرست گروه آموزشی جامعه شناسی واحد تهران مرکزی در سال 93، معاون آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی از سال 86 الی 91، سرپرست دانشکده ادبیات و علوم انسانی واحد تهران مرکزی در سال 84، رئیس مرکز آموزش عالی علمی-کاربردی سازمان صنایع دستی ایران در سال 81، معاون گروه آموزشی علوم ارتباطات اجتماعی در سال 77، معاون آموزشی واحد تهران غرب و... اشاره کرد.

از جمله سوابق علمی پژوهشی معاون آموزشی جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی می توان به: تالیف یک جلد کتاب، 2 مقاله ISI، 19 مقاله علمی پژوهشی و شرکت در کنفرانس های داخلی و خارجی اشاره کرد.انتهای پیام/