با حضور دکتر آقامیری برگزار شد: دومین جلسه شورای مشورتی دانشجویی ویژه دانشجویان خواهر دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی

۰۱ بهمن ۱۳۹۸ | ۱۲:۲۳ کد : ۱۵۵۶۱ اخبار تصویری اخبار دانشگاه
دومین جلسه شورای مشورتی دانشجویی «دانشجویان خواهر» با حضور دکتر سید محمود رضا آقامیری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران و واحد تهران مرکزی ، جمعی از مسئولین دانشگاه و نمایندگان دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی واحد تهران مرکزی، در دومین جلسه شورای مشورتی دانشجویی، نمایندگان دانشجویان ضمن بیان مسائل موجود و نقد سازنده از حوزه های مختلف: آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و...  راهکارهایی نیز ارائه دادند. از جمله پیشنهادات مطرح شده توسط دانشجویان می توان به:  طرح درآمدهای غیر شهریه ای، طرح تسهیل خدمات دانشجویی، ارائه پیشنهاد برگزاری برنامه ها و مراسم دانشجویی، طرح راه اندازی کمپین های دانشجویی متناسب با رویدادهای کشور نظیر سیل و... اشاره کرد.

قابل ذکر است، نمایندگان دانشجویان اتباع خارجی نیز  به ارائه مسائل و پیشنهادات خود پرداختند.

این گزارش حاکی است، مسئولین دانشگاه ضمن استقبال از نقطه نظرات و راهکارهای دانشجویان، دستور پیگیری و رسیدگی  مسائل مطرح شده را در راس امور  دانشجویان قرار دادند. انتهای پیام/