رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران و واحد تهران مرکزی در آیین افتتاح سرای نو آوری گفت:

۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۹ | ۱۴:۴۸ کد : ۱۵۶۸۳ اخبار دانشگاه
امیدواریم بتوانیم مدل جدیدی از دانشگاه آزاد به دانشگاه فناور را ایجاد کنیم....

به گزارش اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران، سید محمودرضا آقامیری در آئین افتتاح سرای نوآوری و شتابدهی توسعه صنایع منطقه‌ای (برج دکتر قریب) دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران ، واحد شهر قدس اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران سراهای مختلفی ایجاد کرده و به دنبال ترویج زیست‌بوم فناوری در کشور است.

وی افزود: امیدواریم بتوانیم مدل جدیدی از دانشگاه آزاد به دانشگاه فناور ایجاد کنیم و به وظایف خود به‌درستی عمل کنیم.

سمت بیان کرد: سراهای نوآوری را در دانشگاه آزاد اسلامی واحدهای تهران مرکزی، تهران جنوب و تهران غرب تاسیس کرده‌ایم و امروز سرای نوآوری واحد شهر قدس افتتاح می‌شود