آئین بزرگداشت روز معلم و نکوداشت مقام استاد در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی برگزار می شود

۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۹ | ۱۰:۳۷ کد : ۱۵۶۸۸ اخبار دانشگاه
به گزارش روابط عمومی واحد تهران مرکزی ....

به گزارش روابط عمومی واحد تهران مرکزی، مراسم تجلیل از مقام استادان روز چهارشنبه هفدهم اردیبهشت ماه سال جاری با حضور دکتر محمودرضا آقامیری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران و واحد تهران مرکزی برگزار می شود.

در این مراسم از 41 نفر از اعضاء هیات علمی برگزیده و پیش کسوت واحد تهران مرکزی تجلیل خواهد شد.

این گزارش حاکی است، مراسم بزرگداشت مقام استاد با رعایت فاصله اجتماعی از ساعت 10الی 12 روز چهارشنبه هفدهم اردیبهشت سال جاری در سالن غدیر مجتمع دانشگاهی ولایت واحد تهران مرکزی برگزار می شود

گفتنی است، مراسم فوق همزمان بصورت زنده در شبکه مجازی اینستاگرام دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی به آدرس: iauctb.official پخش خواهد شد.