تقدیر از کادر پزشکی و درمانی بیمارستان فرهیختگان؛

۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۹ | ۱۵:۳۸ کد : ۱۵۶۸۹ اخبار دانشگاه
 آقامیری: ویروس کرونا امتحان سخت بشریت در قرن ۲۱ است...
تقدیر از کادر پزشکی و درمانی بیمارستان فرهیختگان؛

مراسم تقدیر از کادر پزشکی و درمانی بیمارستان فرهیختگان به‌عنوان بیمارستان سفید بدون کرونا برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران، مراسم تقدیر از کادر درمان و اعلام بیمارستان فرهیختگان به‌عنوان بیمارستان سفید بدون کرونا، صبح امروز با حضور علی سروری‌مجد، مشاور رئیس و رئیس مرکز حوزه ریاست، روابط عمومی و هماهنگی استان‌های دانشگاه آزاد اسلامی، فریدون حیدری، شهردار منطقه ۵ تهران، سیدمحمودرضا آقامیری، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران و جمعی از مدیران دانشگاهی و کادر درمانی در بیمارستان فرهیختگان برگزار شد.

در حاشیه برگزاری این مراسم، سید محمود رضا آقامیری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران و واحد تهران مرکزی در سخنانی با قدردانی از زحمات و خدمات کادر درمانی دانشگاه آزاد اسلامی در ارائه خدمات به بیماران کرونایی، اظهار کرد: اگر در مبارزه با ویروس کرونا ایثار و از خودگذشتگی پرستاران و کادر درمانی نبود، امروز کشور ما هم شرایط خوبی از نظر آمار جان‌باختگان نداشت. البته آمار کنونی هم متأثرکننده است و همگی باید تلاش کنیم تا کمتر شود.

وی خاطرنشان کرد: ویروس کرونا امتحان سخت بشریت در قرن بیست و یکم بود به طوری‌که علم بشر را تحقیر و تهدید کرد و چنان بحرانی در جهان به وجود آورد که کرونا اولویت اول کشورها شد و اقتصاد، سیاست و دیگر مسائل در اولویت‌های دیگر قرار گرفت. این موضوع نشان داد که بشر از نظر علمی هنوز در ابتدای راه است و هیچ‌گاه فکر نمی‌کرد در مقابل یک ویروس آنقدر ضعیف باشد که نتواند با آن مقابله کند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران ادامه داد: با شیوع ویروس کرونا در کشور، روحیه ازخودگذشتگی و انسان‌دوستی بار دیگر در کشور ما زنده شد و کادر پزشکی و درمانی و حتی کارکنان بخش‌های خدماتی بیمارستان‌ها در خط مقدم این جبهه قرار داشتند. دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران نیز سه بیمارستان بوعلی، امیرالمومنین (ع) و فرهیختگان را به پذیرش و مداوای بیماران کرونایی اختصاص داد.

آقامیری با ابراز خرسندی از اعلام بیمارستان فرهیختگان به‌عنوان «بیمارستان سفید بدون کرونا»، گفت: با کاهش مبتلایان و بیماران کرونایی در کشور، در بیمارستان فرهیختگان به‌عنوان یکی از سه بیمارستان دانشگاه آزاد اسلامی، خوشبختانه وضعیت سفید حاکم شد. در بیمارستان بوعلی تنها یک بخش به بیماران کرونایی اختصاص دارد و بیمارستان امیرالمؤمنین (ع) به دلیل کمبود بیمارستان در مناطق ۱۶ و ۱۹ ، همچنان درگیر کروناست و به این بیماران خدمات‌رسانی می‌کند.