ثبت‌نام بدون آزمون ویژه استعدادهای درخشان مقاطع دکتری و کارشناسی ارشد تمدید شد

۰۳ شهریور ۱۳۹۹ | ۱۰:۵۴ کد : ۱۵۸۸۹ اطلاعیه ها
ثبت‌نام بدون آزمون ویژه استعدادهای درخشان مقاطع دکتری و کارشناسی ارشد تمدید شد

ثبت نام بدون آزمون (ویژه استعدادهای درخشان) مقاطع دکتری تخصصی و کارشناسی ارشد سال 99 دانشگاه آزاد اسلامی تمدید شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، به اطلاع متقاضیان ثبت نام بدون آزمون ویژه استعدادهای درخشان مقاطع دکتری تخصصی و کارشناسی ارشد سال 99 دانشگاه آزاد اسلامی می­­ رساند، ثبت نام تا روز دوشنبه 10 شهریور تمدید شد.

داوطلبان با مراجعه به سامانه ثبت نام الکترونیکی مرکز سنجش، پذیرش و فارغ التحصیلی به آدرس www.azmoon.org پس از مطالعه دفترچه راهنما و در صورت داشتن شرایط ویژه استعدادهای درخشان مقاطع دکتری تخصصی و کارشناسی ارشد ابتدا نسبت به خرید کارت اعتباری اقدام و سپس با ورود به سامانه نسبت به ثبت نام و انتخاب رشته / محل های درخواستی اقدام کنند.

داوطلبان لازم است پس از انتخاب رشته / محل، کد رهگیری و نسخه چاپی ثبت نام خود را تهیه و تا زمان اعلام نتایج نزد خود حفظ کنند.