برگزاری نشست تخصصی بررسی ابعاد حقوقی تهدید هواپیمای ماهان توسط دو جنگنده‌ی آمریکایی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی

۲۵ شهریور ۱۳۹۹ | ۱۲:۱۴ کد : ۱۵۹۳۴ اخبار دانشگاه

در پی اقدام تجاوزکارانه امریکا علیه هواپیمای مسافربری ماهان نشست تخصصی با عنوان " بررسی ابعاد حقوقی تهدید هواپیمای ماهان توسط دو جنگنده آمریکایی" در دانشکده حقوق واحد تهران مرکزی با رعایت پروتکل های بهداشتی برگزار شد‌.

به گزارش روابط عمومی واحد تهران مرکزی،

هدف از این نشست بررسی ابعاد حقوقی این تعرض، نحوه پاسخگویی به آن و طرح شکایت در مجامع بین المللی و داخلی و همچنین تاکید بر لزوم مقابله جامعه جهانی با اینگونه تعرضات و پیشگیری از اقدامات تجاوزکارانه‌ی مشابه بوده است.

این گزارش حاکی است، نشست فوق با دبیری دکتر علیرضا ظاهری مدیرگروه حقوق بین الملل دانشکده حقوق واحد تهران مرکزی و با سخنرانی: دکتر حسین نواده توپچی عضو هیئت علمی دانشگاه عالی دفاع ملی، دکتر هیبت الله نژندی منش عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبایی، دکتر علیرضا دلخوش عضوهیئت علمی دانشگاه عدالت و مهساسادات زواره ئی دانشجوی دکتری حقوق بین الملل و مدرس دانشگاه برگزار شد.

بر اساس این گزارش، زواره ئی به عنوان سخنران اول در سخنانی ضمن تاکید بر لزوم ارتباط صنعت با دانشگاه به عنوان یک امر مهم و ضروری اقدام به تشریح اتفاق پیش آمده و طرح ابعاد مختلف حقوقی آن به زبان فارسی و انگلیسی پرداخت.

در ادامه دکتر نژندی منش به طور خاص حضور غیر قانونی امریکا در منطقه را مطابق با قوانین بین المللی، دکتر توپچی این اقدام را از منظر حقوق بین الملل هوایی و دکتر دلخوش از منظر قوانین ومقررات حقوق بشری و همچنین نحوه‌ی طرح شکایت مورد بررسی قرار دادند.

گفتنی است، نشست با اهدای لوح تقدیر به سخنرانان از طرف دکتر علیرضا شمشیری رئیس دانشکده حقوق واحد تهران مرکزی به پایان رسید.