طبق مصوبه ســـــتاد ملی مقابله با کـــرونـــا:

۲۸ آبان ۱۳۹۹ | ۱۵:۲۷ کد : ۱۶۰۸۲ اخبار دانشگاه
اطلاعیه عدم فعالیت حضوری دو هفته‌ای دانشگاه آزاد واحد تهران مرکزی از روز شنبه یکم آذر
طبق مصوبه ســـــتاد ملی مقابله با کـــرونـــا:

قابل توجه دانشجویان محترم دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی

با توجه به مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا و ابلاغ سازمان امور اداری و استخدامی کشور مبنی بر ایجاد محدودیت های کرونایی و توقف فعالیت حضوری دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی در مناطق قرمز به اطلاع میرساند؛ فعالیت دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی از روز شنبه اول آذر ماه به مدت دو هفته به صورت غیر حضوری می باشد. لازم به ذکر است که خدمات آموزشی، امور مالی، و امور فارغ التحصیلی به صورت غیرحضوری و از طریق سامانه‌های پاسخگویی تلفنی و فضای مجازی انجام می پذیرد.
از تمامی دانشجویان محترم تقاضا می‌گردد از مراجعه حضوری به واحد خودداری نمایند و امورات خود را به صورت غیرحضوری پیگیری نمایند.
ضمنا علاوه بر وب سایت واحد به آدرس iauctb.ac.ir و صفحات رسمی واحد، تلفن های ستاد پاسخگویی واحد نیز جوابگوی سوالات و مشکلات دانشجویان محترم می‌باشند.
شماره تماس ستاد پاسخگویی واحد به شرح ذیل می‌باشد.

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی