رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران: ما موظف هستیم فضا را برای جوانان فراهم کنیم تا در فعالیت های فرهنگی جذب حداکثری داشته باشیم

۲۲ آذر ۱۳۹۹ | ۱۳:۲۹ کد : ۱۶۱۱۴ اخبار دانشگاه
دکتر آقامیری در جمع نمایندگان تشکل های دانشجویی با تاکید بر اعتماد به جوانان و دانشجویان خاطر نشان کرد: می خواهیم در دانشگاه انسان بسازیم و متفکر پرورش دهیم.

به گزارش روابط عمومی واحد تهران مرکزی، دکتر سید محمود رضا آقامیری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران و واحد تهران مرکزی در نشست صمیمانه با تشکل های دانشجویی در سخنانی ضمن عرض تبریک روز دانشجو و گرامیداشت یاد و خاطره  شهدای ۱۶ آذر و شهدای هسته ای به ویژه شهید دکتر محسن فخری زاده، تصریح کرد: در استراتژی ما بمب هسته ای نیست اما داشتن فناوری  هسته ای یعنی بازدارنده.
وی افزود: اگر ما مجبور شدیم غنی سازی کنیم اگر فخری زاده ها به شهادت رسیدند جز این نیست که اقتدار مردم و کشور را باید تضمین میکردیم.
اقامیری گفت: ما امثال فخری زاده ها زیاد داریم که می توانند در کشور تاثیر گذار باشند.
رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران در بخش دیگری از سخنان خود با تاسی به فرمایشات مقام معظم رهبری در ده سال گذشته مبنی بر اهمیت دانش فضای مجازی، تصریح کرد: عدم توجه مدیران نهادهای مختلف به فرمایشات مقام معظم رهبری، همه نهادها از جمله دانشگاهها در دوران کرونا با مشکل مواجه شدند.
وی با بیان اینکه زیر ساخت، تفکر و آموزش سه پیش نیاز اصلی فضای مجازی است، افزود: به عنوان یک معلم عرض میکنم در بحران کرونا در تشکیل کلاسهای آنلاین با مشکل مواجه می شویم.
 و لیکن دانشگاه آزاد اسلامی با راه اندازی سامانه آموزشیار توانست تا حدودی این مشکلات را حل نماید .
ما میخواهیم در دانشگاه آزاد سامانه ای داشته باشیم که پاسخگوی ۴ میلیون کاربر باشد و در این مسیر با مشکلاتی مواجه می شویم که به مرور زمان برطرف می شود و اگر به تکامل برسد یکی از بهترین سامانه های دانشگاهی جهان خواهد شد.
بر اساس این گزارش، دکتر مهدی اقراریان معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی در این نشست با اشاره به بیانیه گام دوم انقلاب، افزود: نسل سوم و چهارم مخاطبین اصلی بیانیه گام دوم انقلاب   در دهه پنجم هستند.  وی افزود: اگر بخواهیم از هویت و از منظر دانشگاه و دانشجو مروری داشته باشیم در مورد  اتفاقی که نسل گذشته ما، پدران ما در سال ۱۳۵۷ رقم زدند، به نظر می تواند فصل مشترک گفتگوهایی باشد که بتوانیم  نقشه راهی را برای آینده این انقلاب طراحی کنیم.
اقراریان در بخش دیگری از سخنان خود  در مورد سیاست های فرهنگی دانشگاه خاطرنشان کرد: با تغییر مدیریت در سازمان مرکزی و حضور دکتر جهان بین به عنوان معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه با رویکردی جدید و تاثیر گذار مواجه شدیم.
 وی افزود: ما در کنار دکتر جهان بین  بر اساس پنج قطب اثرگذار فرهنگی از جمله: سلوک مدیران، تشکلها، استادان، فضای مجازی و خانواده سیاست ها و برنامه های دانشگاه را دنبال می کنیم.
معاون دانشجویی و فرهنگی واحد تهران مرکزی با تاکید بر شناسایی ظرفیت های دانشگاه، تصریح کرد: بحث رویداد ملی کرسی های آزاد اندیشی با دو رویکرد گفتگوی درون نسلی و برون نسلی با حضور گروهها و نظرات مختلف به گفتگو بپردازیم.
اقراریان گفت: به عنوان مدافع و یار دانشجو آمادگی کامل دارم تا نظرات و پیشنهادات دانشجویان را بشنوم.
این گزارش حاکی است، ۱۲ نفر از نمایندگان تشکل ها و کانون های دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران به بیان دیدگاههای خود پرداختند.

۱. حبیب علیزاده نماینده بسیج دانشجویی از واحد تهران مرکزی
۲. وحید جهان آرا عضو شورای مرکزی ناظر بر نشریات دانشگاه آزاد اسلامی  از واحد پرند
۳. آرمین کافی  نماینده انجمن اسلامی دانشجویان مستقل واحد دماوند
۴. احسان طاهری نماینده کانون ها از واحد تهران مرکزی