پیام تبریک معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی به مناسبت هفته پژوهش

۲۲ آذر ۱۳۹۹ | ۱۸:۳۸ کد : ۱۶۱۱۵ اخبار دانشگاه
دکتر علی نیازی معاون پژوهش و فناوری واحد تهران مرکزی در پیامی فرا رسیدن هفته پژوهش را تبریک گفت.
پیام تبریک معاون پژوهش و فناوری  دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی به مناسبت هفته پژوهش

به گزارش روابط عمومی واحد تهران مرکزی، متن پیام به شرح ذیل است:

حوزه معاونت پژوهش و فناوری واحد تهران مرکزی با شعار " پژوهش و فناوری در خدمت جهش تولید " را به همه دانشجویان گرامی، اعضاء محترم هیأت علمی و کارکنان فداکار، تبریک عرض می نماید. امروزه نقش پژوهش در توسعه تمامی جوامع انکارناپذیر است. در طی سالهای گذشته دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی به واسطه پتانسیل بالای علمی و پژوهشی اعضاء محترم هیأت علمی، دانشجویان، دانش پژوهان گرانقدر و کارمندان کوشای خود گامهای بلندی در مسیر تحقق برنامه های پژوهشی برداشته است. ضمن تبریک مجدد فرا رسیدن هفته پژوهش، توفیق روزافزون فعالان و تلاشگران این عرصه را در تحقق اهداف حوزه پژوهش دانشگاه آزاد اسلامی از خداوند متعال خواستاریم.
با توجه به اپیدمی کرونا و اعمال محدودیتهای ستاد ملی کرونا، با عنایت به برنامه ریزی های انجام گرفته، کلیه برنامه های هفته پژوهش شامل (سخنرانیهای علمی در دانشکدهها و مراکز تحقیقاتی، رونمایی از کتابهای منتخب واحد، معرفی دستاوردهای پژوهشی و کارگاههای پژوهشی) به صورت مجازی برگزار خواهد شد و مشخصات جلسه های مجازی از طریق مدیران محترم پژوهشی دانشکده ها اطلاع رسانی خواهد شد.

دکتر علی نیازی
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی