دکتر آقامیری: ضرورت گسترش تحول فرهنگی در دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران

۲۸ آذر ۱۳۹۹ | ۱۴:۴۵ کد : ۱۶۱۴۰ اخبار دانشگاه
با حضور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران و واحد تهران مرکزی مراسم معارفه معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران و معارفه مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی برگزارشد.
دکتر آقامیری: ضرورت گسترش تحول فرهنگی در دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران

به گزارش روابط عمومی واحد تهران مرکزی، آقامیری در مراسم معارفه در سخنانی با تاکید بر گسترش فعالیت های فرهنگی،افزود:  از نظر فرهنگی فضای اجتماعی قابل کنترل است و بالعکس فضای مجازی غیر قابل کنترل .
وی در ادامه با تاکید بر همکاری نهاد نمایندگی رهبری و حوزه معاونت فرهنگی در دانشگاه، گفت: بحران بعد از۴ کرونا بسیار سخت از بحران دوره شیوع کرونا خواهد بود به همین دلیل یک تیم بسیار قوی باید برای آن دوره بسیح شود.
این گزارش حاکی است، حجت الاسلام شریفانی مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه در سخنانی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره حضرت امام (ره) و نامگذاری ۲۸ آذر ماه به نام روز وحدت حوزه و دانشگاه توسط ایشان ، گفت: یکی از عالمانه ترین، عمیق ترین و ریشه دار ترین  ارمغان انقلاب اسلامی که امام راحل مطرح کردند وحدت حوزه و دانشگاه است.

وی افزود: در حوزه آموزش، پژوهش، فرهنگ و ساختار مدیریتی، تاسیس دهها موسسه ارزشمند، ایجاد مراکز پژوهشی، تالیفات فاخر و ... از نتایج این اندیشه خرد ورزانه بود.
وی با اشاره به قرآن و برشمردن چهار فضیلت مهم: علم، ایمان، جهاد و تقوا خاطرنشان کرد: اگر این چهار مورد معیار فضیلت بدانیم، حوزه نماد ایمان است و وظیفه ش ساختن باور و اعتماد جامعه می باشد و بسیار تاثیر گذار است.
دانشگاه نیز نماد علم است و ایمان است که از آن تقوا می تراود  و علم است که جهاد را گسترش میدهد.
 شریفانی اذعان داشت: دفاتر نهاد نمایندگی از دانش دانشگاهیان بهره میبرند و علما نیز تجربیات خود را در اختیار دانشگاهیان قرار میدهند.
دانشگاه بهترین فرصت برای روحانیون معزز می باشد تاددر یک فضای زنده و پویا بتوانند به فعالیت علمی بپردازند.
در ادامه این جلسه حجت الاسلام کریمی با بیان اینکه هدایت، حمایت و رضایت رسالت اصلی  نهاد در دانشگاه ست،گفت: توانمندسازی نیروهای ارزشی دانشگاه، توجه به توانمندی اعضا هیات علمی و کارکنان، حمایت از تشکلها ، استفاده از نظرات اساتید، ارتقا سطح دانش دینی و ترویج افکار دینی در مقابل تهاجم فرهنگی ،تقویت روحیه خودباوری و استقلال دانشجویان ، اهتمام به همدلی  از جمله وظایف روحانیت در پاپگاه معنوی  نهاد در دانشگاهها می باشد.
 این جلسه با حضور حجت الاسلام رجالی، حجت الاسلام توکلی ، حجت الاسلام شریفانی، حجت الاسلام کریمی،دکتر آقامیری برگزار شد. گزارش: فرزانه کندلویی
انتهای پیام /