زمان ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش دانشجو براساس سوابق تحصیلی در مقاطع کاردانی ناپیوسته و کارشناسی پیوسته دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شد

۲۹ آذر ۱۳۹۹ | ۱۱:۵۵ کد : ۱۶۱۴۱ اخبار دانشگاه
زمان ثبت نام و انتخاب رشته پذیرش دانشجو صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی در مقاطع کاردانی ناپیوسته وکارشناسی پیوسته بهمن ماه ۹۹ دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، به اطلاع متقاضیان ثبت نام و شرکت در پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی نیم سال دوم دانشگاه آزاد اسلامی می رساند، ثبت نام و انتخاب رشته برای آن دسته از رشته های تحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی در مقاطع کاردانی ناپیوسته و کارشناسی پیوسته نیمسال دوم که پذیرش برای آنها صرفاً براساس سوابق تحصیلی انجام می شود، از یکشنبه 30 آذرماه آغاز می شود.

داوطلبان می توانند از روز یکشنبه با مراجعه به سامانه مرکز سنجش، پذیرش و فارغ التحصیلی به نشانی www.azmoon.org ابتدا دفترچه راهنمای ثبت نام را دریافت و پس از مطالعه و کسب آگاهی، در صورت تمایل و داشتن شرایط با تهیه کارت اعتباری نسبت به ثبت نام و انتخاب رشته اقدام کنند.انتهای پیام/