تقویم آموزشی سال تحصیلی جدید واحد تهران مرکزی ارائه شد

۲۶ مرداد ۱۳۹۴ | ۲۲:۴۷ کد : ۴۴۰ اخبار دانشگاه

معاون آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی تقویم آموزشی نیمسال اول سال تحصیلی 95-94 را ارائه داد.

به گزارش روابط عمومی واحد تهران مرکزی؛ دکتر شعبانعلی صفری ثابت معاون آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی در جمع معاونین ومدیران گروههای آموزشی 12 دانشکده ی واحد تهران مرکزی به منظور بهره وری بهتر در امر آموزش، به سیاستهای رئیس جدید واحد اشاره داشت و در این راستا به بررسی مسائل آموزشی واحد پرداخت و در ادامه بیان داشت: در سال تحصیلی جدید انتظار می رود مدیران گروههای آموزشی در امر برنامه ریزی درسی وکلاسی روند رو به رشد بهتری داشته باشند.

وی همچنین از معاونین دانشکده ها خواست تا به صورت جدی و با یک برنامه ریزی مدون در پیشگیری از مشکلات احتمالی آموزشی در نیمسال اول 95-94 همکاری نمایند.

دکتر صفری در ادامه، تقویم آموزشی سال جدید تحصیلی را ارائه داد و خاطرنشان ساخت: ثبت نام نیمسال اول تحصیلی 95-94 برای کلیه رشته ها در مقاطع مختلف از روز سه شنبه دهم شهریور آغاز و تا پایان وقت اداری روز چهارشنبه هجدهم شهریور ماه 94 ادامه خواهد داشت.

وی در انتها گزارش عملکرد یکساله گروههای آموزشی دانشکده ها را ارائه داد و نسبت به شناسایی نقاط ضعف وقوت آن تاکید کرد.

بر اساس این گزارش، نماینده های حوزه های دانشجویی، اداری و  مالی ، پژوهش و فناوری به شفاف سازی سوالات مدیران گروه پرداختند تا از بروز مشکلات احتمالی در سال جدید تحصیلی پیشگیری شود.

در خاتمه مدیران گروههای آموزشی نیز در خصوص امور آموزشی از جمله : واحد های درسی، سرفصل دروس، خدمات آموزشی و ... به بحث و تبادل نظر پرداختند. انتهای پیام /